ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Νατσέφσκι:"Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ"

Νατσέφσκι:"Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ"
Νατσέφσκι

Για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και για την μέχρι τώρα πορεία των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα μίλησε ο Ντράγκαν Νατσέφσκι

Η Ηλιούπολη βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να κερδίσει τον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Νατσέφσκι.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντράγκαν Νατσέφσκι στον «Athletic Radio 104,2»:

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη: "Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και στοχεύουμε στην παραμονή της ομάδας στην Β’ Εθνική. Το πρωτάθλημα είναι τέτοιο που με δύο θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα είναι και διαφορετική η βαθμολογική θέση".

Για τον ΟΦΗ: "Όλοι γνωρίζουμε ποια ομάδα είναι ο ΟΦΗ. Η θέση του είναι στην Σούπερ Λίγκα. Μια ομάδα με τον κόσμο και την οργάνωση που έχει πρέπει να παίζει σε αυτήν την κατηγορία. Πιστεύω ότι θα πάρει την άνοδο μέσω των πλέι οφ γιατί δεν προλαβαίνει τις δύο πρώτες θέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκ. Αυτό έχει σημασία, είτε πάρει την άνοδο απευθείας, είτε μέσω τον πλέι οφ".

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής: "Το ποδόσφαιρο στην Β’ Εθνική είναι διαφορετικό. Όποια ομάδα κάνει λιγότερα λάθη και πάει το παιχνίδι στην δύναμη τότε θα το κερδίσει. Έχουμε δει ότι πολλά παιχνίδια λήγουν 0-0 ή 1-0 και αυτό λέει πολλά. Πιστεύω ότι οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος είναι οι Ολυμπιακός Βόλου, Κέρκυρα, ΟΦΗ και Παναιτωλικός".

Για την Ηλιούπολη: "Είναι η πρώτη χρονιά της Ηλιούπολης στην Β’ Εθνική και μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Πρώτα πρέπει να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κοιτάξουμε ψηλότερα. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ".

Για τον Εργοτέλη: "Ο Εργοτέλης ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά όμως στα τελευταία παιχνίδια δεν έχει δείξει την εικόνα που θα ήθελε η ομάδα. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα και θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκ. Έχουν μείνει ακόμα 4 παιχνίδια και αν πάρει μια νίκη και μια ισοπαλία πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκ. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα της καρδιάς μου και αποτελεί κομμάτι της ζωής μου. Θα ερχόμουν στο Ηράκλειο ακόμα και με τα πόδια αν χρειαζόταν να επιστρέψω στην ομάδα".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Δευτέρα 22/03 στις 19.00 την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ρόδος.
















TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ