NATIONS LEAGUE

Θετικός στον κορονοϊό ο Αντάμα Τραορέ

Wolverhampton Wanderers' Adama Traore reacts during the Europa League quarterfinal match between Wolverhampton Wanderers and Sevilla at the MSV-Arena in Duisburg, Germany, Tuesday, Aug. 11, 2020. (Ina Fassbender/Pool Photo via AP)
Wolverhampton Wanderers' Adama Traore reacts during the Europa League quarterfinal match between Wolverhampton Wanderers and Sevilla at the MSV-Arena in Duisburg, Germany, Tuesday, Aug. 11, 2020. (Ina Fassbender/Pool Photo via AP) INA FASSBENDER/POOL PHOTO VIA AP

Σύμφωνα με τη "Marca", ο Αντάμα Τραορέ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και δύσκολα θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τους αγώνες του Nations League.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Αντάμα Τραορέ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " Marca". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο εξτρέμ της Γουλβς πραγματοποίησε το τεστ προκειμένου να ταξιδέψει στην Ισπανία για τους αγώνες της "φούρια ρόχα" στο Nations League, αλλά κάτι δεν φαίνεται πως θα καταστεί δυνατό.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε επαναληπτικό τεστ σήμερα (01/09) και σε περίπτωση που βγει κι αυτό θετικό τότε δεν θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για τους αγώνες με Γερμανία (03/09) και Ουκρανία (06/09).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραορέ (που κατάγεται από το Μάλι) θα είχε την ευκαιρία σ' αυτά τα δύο παιχνίδια να κάνει ντεμπούτο με την Ισπανία, αφού έχει αγωνιστεί μόνο με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Τον Νοέμβριο του 2019 είχε κληθεί απ' τον Ρόμπερτ Μορένο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη θέση του τραυματία Ροντρίγκο, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού σε αγώνα της Γουλβς.

Photo Credits: Ina Fassbender/Pool Photo via AP

TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ