NATIONS LEAGUE

Nations League: Πάνω από 20 χιλιάδες Κροάτες στο Ερνστ Χάπελ για το ματς με την Αυστρία

Φίλοι της Κροατίας σε αγώνα της εθνικής ομάδας τους
Φίλοι της Κροατίας σε αγώνα της εθνικής ομάδας τους @ 2021 PHILIPPOS CHRISTOU / AP IMAGES

Η Κροατία θα έχει την υποστήριξη περισσότερων από 20 χιλιάδων στο παιχνίδι με την Αυστρία στο Ερνστ Χάπελ. Οι Κροάτες πανηγύριζαν στους δρόμους για την πορεία της ομάδας τους, ενώ διαμαρτυρήθηκαν για όσα συμβαίνουν στο Ιράν τις τελευταίες μέρες.

Η Κροατία θέλει το τρίποντο για να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αυστρία στο Ερνστ Χάπελ.

Το συγκρότημα του Ζλάτκο Ντάλιτς δεν θα αισθάνεται πάντως σε μεγάλο βαθμό ότι παίζει εκτός έδρας, καθώς πάνω από 20 χιλιάδες Κροάτες, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Βιέννης, το οποίο έχει χωρητικότητα 50 χιλιάδων θέσεων.

Οι οπαδοί της "χρβάτσκα" είχαν συγκεντρωθεί στους δρόμους της αυστριακής πρωτεύουσας, σε ένα κλίμα χαράς, αλλά και διαμαρτυρίας. Αφενός οι Κροάτες είναι χαρούμενοι με την πορεία της εθνικής ομάδας της χώρας τους στο Nations League, αφετέρου προχώρησαν σε διαμαρτυρία για όσα συμβαίνουν στο Ιράν, με αφορμή τον θάνατο της Μαχσά Αμινί. Μάλιστα υπήρξαν και κάποια επεισόδια μικρής έντασης με την αστυνομία, δίχως όμως οι συγκρούσεις να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ