VIRAL

Νάπολι - Ουνιόν: Οπαδός των παρτενοπέι τρόλαρε τον Μπονούτσι με... Λεονάρντο ντα Βίντσι

Νάπολι - Ουνιόν: Οπαδός των παρτενοπέι τρόλαρε τον Μπονούτσι με...  Λεονάρντο ντα Βίντσι

Η Νάπολι άνοιξε το σκορ κόντρα στην Ουνιόν λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και έδωσε την ευκαιρία σε έναν ευρηματικό οπαδό της να τρολάρει με αδιανόητο τρόπο τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι μέλος της Ουνιόν από το περασμένο καλοκαίρι όμως έχει ταυτίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του με την Γιουβέντους έχοντας δύο διαφορετικές θητείες στους μπιανκονέρι (2010-2017 και 2018-2023) και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει persona non grata στον ιταλικό Νότο.

Η δημοφιλία του στις τάξει των τιφόζι της Νάπολι είναι υπό του μηδενός και το βράδυ της Τετάρτης (08/11) αυτό έγινε απόλυτα σαφές, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των παρτενοπέι με την Ουνιόν για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Champions League.

Συγκεκριμένα στο 39ο λεπτό, μετά το 1-0 των γηπεδούχων με σκόρερ τον Πολιτάνο, με την κάμερα να εστιάζει στις εξέδρες του "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" και να "συλλαμβάνει" έναν φίλο της ομάδας του Ρουντί Γκαρσιά να τρολάρει με καλλιτεχνικό τρόπο τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Αυτός ήταν να κρατάει με καμάρι ένα πλακάτ που στην αριστερή πλευρά του έδειχνε τον διάσημο ζωγράφο Λεονάρντο ντα Βίντσι και στη δεξιά πλευρά τον Ιταλό στόπερ της Ουνιόν (βλ. κεντρική photo), κάνοντας έναν απίστευτο παραλληλισμό με τον Λεονάρντο που... νικάει (σε ελεύθερη μετάφραση του ονόματος του ζωγράφου) και τον Λεονάρντο που... χάνει.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ