ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: "Ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί δίνει νέα ευκαιρία στον Μανωλά", σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ

Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20
Ο Κώστας Μανωλάς στο φινάλε αγώνα Λίβερπουλ - Νάπολι για το Champions League της σεζόν 2019/20 2019 AP PHOTO/JON SUPER

Ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί κόντρα στην Σασουόλο ενδέχεται να τον αφήσει εκτός μάχης για έναν μήνα, με την ιστοσελίδα "Football Italia" να υποστηρίζει πως ο Κώστας Μανωλάς έχει πλέον την ευκαιρία να επεκτείνει την καριέρα του στην Νάπολι.

Το ματς με την Σασουόλο αποδείχτηκε καταστροφικό για την Νάπολι καθώς όχι μόνο έχασε το τρίποντο αν και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά (ισοφαρίστηκε σε 2-2 στο 89') αλλά είδε και τον Καλιντού Κουλιμπαλί να αποχωρεί λαβωμένος και τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τραυματισμό στην αριστερή γάμπα που αναμένεται να τον κρατήσει μέχρι και έναν μήνα εκτός δράσης.

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα Football Italia δεν αποκλείεται αυτή η άβολη στιγμή για την Νάπολι να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του Κώστα Μανωλά στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", με το εν λόγω μέσο να θεωρεί πως ο Έλληνας διεθνής στόπερ έχει πλέον μία νέα ευκαιρία όχι μόνο για να ξανακερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα αλλά να επεκτείνει την καριέρα του στην ομάδα του ιταλικού Νότου.

"Ο Μανωλάς έχει χάσει πρόσφατα τη θέση του στην αρχική 11άδα λόγω τραυματισμών αλλά και των εξαιρετικών εμφανίσεων του Αμίρ Ραχμάνι, με την Νάπολι να είναι μάλιστα στην πρώτη θέση της Serie A μετά από 15 ματς.

Όμως οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι περνούν μία δύσκολη περίοδο με τραυματισμούς ενόψει μάλιστα και ενός πολύ δύσκολου αγώνα με την Αταλάντα του Γκασπερίνι το Σάββατο.

Ο Μανωλάς έχει συνδεθεί με σενάρια αποχώρησης από την Νάπολι από το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο τραυματισμός του Κουλιμπαλί ίσως αλλάξει τη θέση του Μανωλά.

Ίσως πάρει μία ευκαιρία να δείξει την αξία του στον Λουτσιάνο Σπαλέτι από τη στιγμή που δεν πείθει ο Ζουάν Ζεσούς", αναφέρει σχετικό δημοσίευμα, και προσθέτει:

"Δεν είναι σίγουρο αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα με το στομάχι που είχε για να παίξει απέναντι στην Dea αλλά δεν αποκλείεται να γίνει ένα πολύτιμο κομμάτι της Νάπολι τις προσεχείς εβδομάδες και να αποδείξει πως έχει ακόμα μέλλον στην Νάπολι.

Εάν ο Μανωλάς θέλει να φύγει, ο Σπαλέτι θα χρειαστεί να ψάξει για τον αντικαταστάτη του στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, όμως ο πρώην αμυντικός της Ρόμα δεσμεύεται με συμβόλαιο που έχει ισχύ ως το 2024".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ