ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι μεταγραφές: Αγκαλιά με τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χιοβάνι

Ο Χιοβάνι Σιμεόνε με τη φανέλα της Κάλιαρι σε ματς κόντρα στην Γιουβέντους | 21 Νοεμβρίου 2020
Ο Χιοβάνι Σιμεόνε με τη φανέλα της Κάλιαρι σε ματς κόντρα στην Γιουβέντους | 21 Νοεμβρίου 2020 @2020 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Μία ανάσα από τον γιο του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χιοβάνι, βρίσκεται η Νάπολι, με τους παρτενοπέι να θέλουν τον φορ της Βερόνα για να πλαισιώσουν τον Βίκτορ Όσιμεν στη γραμμή κρούσης τους.

Η Νάπολι έχασε τους Λορέντσο Ινσίνιε (Τορόντο) και Ντρις Μέρτενς (ελεύθερος) και ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Αντρέα Πετάνια (οδεύει προς Μόντσα), ωστόσο ετοιμάζεται για ρελάνς όσον αφορά στη γραμμή κρούσης της.

Αυτή ακούει στο όνομα Χιοβάνι Σιμεόνε, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως ο κύβος ερίφθη και πως ο Αργεντινός επιθετικός, γιος του προπονητή της Ατλέτικο, μετράει αντίστροφα για φορέσει τη φανέλα των παρτενοπέι.

Στην παρούσα φάση η Βερόνα αξιώνει 18 εκατομμύρια ευρώ και ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, έχει κάνει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων, με την γενικότερη εκτίμηση να είναι πως αυτή η οικονομική διαφορά είναι μικρή και πως πολύ γρήγορα θα έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Σημειώνεται πως η περυσινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική στην καριέρα του Χιοβάνι Σιμεόνε, με τον 27χρονο να έχει τον εντυπωσιακό απολογισμό των 17 γκολ σε 35 συμμετοχές του στην Serie A με τη φανέλα των Βερονέζων.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ