SERIE A

Νάπολι: Κυκλοφόρησε ήδη η φανέλα του Μανωλά

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Στην Ιταλία η φανέλα της Νάπολι με το όνομα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται ήδη στα καταστήματα ενόψει της ανακοίνωσης του από τους ναπολιτάνους.

Φρενίτιδα έχει πιάσει τους Ιταλούς και συγκεκριμένα στη Νάπολι σχετικά με τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα.

Η μεταγραφή είναι δεδομένη, η Ρόμα αποχαιρέτησε τον Έλληνα στόπερ, και από ώρα σε ένα θα ανακοινώσει και η Νάπολι την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανωλά ο οποίος ήδη έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα ήδη η φανέλα του Κώστα Μανωλά με τη Νάπολι, με το νούμερο 44, έχει κάνει την εμφάνιση της στα μαγαζιά της Νότιας Ιταλίας. Κάτι που δείχνει και η φωτογραφία που έχει ανέβει στο twitter:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ