ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Κοντά σε συμφωνία με τον Κβαρατσχέλια για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με το footmercato

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια στην αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια στην αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στον Άγιαξ 2022 AP PHOTO/PETER DEJONG

Η Νάπολι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα του footmercato. Η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια διανύει μια άκρως εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι, καθώς μαζί με τον Βίκτορ Οσιμέν έχουν συνθέσει ένα "φονικό δίδυμο" που οδηγεί τους παρτενοπέι στην κορυφή της Serie A αλλά και τους "8" του Champions League.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ωστόσο η Νάπολι δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και του προσφέρει νέο συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να αποδεχθεί ο Κβαρατσχέλια.

Δημοσίευμα του footmercato αναφέρει ότι οι παρτενοπέι προτίθενται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Γεωργιανό μέχρι το καλοκαίρι του 2028 με τις εγγυημένες απολαβές του από το ένα εκατομμύριο ευρώ να φτάσουν τα 2.5, ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων να ανεβεί αυτό το ποσό στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Η απάντησή του αναμένεται να είναι θετική, καθώς νιώθει σαν στο σπίτι του στη Νάπολι και να μην κάνει τόσο γρήγορα το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στο νέο συμβόλαιο δεν προτίθενται να βάλουν ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ θα ήταν ανοικτοί στο να τον παραχωρήσουν το καλοκαίρι του 2024 με ένα ποσό τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο παίκτης που λαμβάνει τα περισσότερα χρήματα αυτή τη στιγμή μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων είναι ο Βίκτορ Οσιμέν με ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κβαρατσχέλια αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τη Ντιναμό Μπατούμι έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Τη φετινή σεζόν σε 30 συμμετοχές έχει απολογισμό 14 γκολ και 16 ασίστ.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ