ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Η οικογένεια του Μαραντόνα γιόρτασε στα social media για το ιστορικό επίτευγμα των παρτενοπέι

Νάπολι: Η οικογένεια του Μαραντόνα γιόρτασε στα social media για το ιστορικό επίτευγμα των παρτενοπέι
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Νάπολι πανηγύρισε το σκουντέτο πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής Serie A και έκανε την πόλη της Νάπολης να ξενυχτήσει ενώ έδωσε τεράστια χαρά στην οικογένεια του Μαραντόνα, που την εξέφρασε μέσω αναρτήσεων στα social media.

Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Serie A είναι πλέον γεγονός για την Νάπολι μετά από το 1-1 στην έδρα της Ουντινέζε το βράδυ της Πέμπτης, με το γεγονός αυτό να πανηγυρίζεται τόσο από τους χιλιάδες οπαδούς της (πάνω από 10.000) που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου όσο και από πολλούς περισσότερους που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νάπολης.

Φυσικά, η επιτυχία των παρτενοπέι φέρνει σε όλους θύμησες από τη χρυσή εποχή στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80 και στις μαγικές παραστάσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα τους, με τον επίσημο λογαριασμό του "Πίμπε Ντ'Όρο" να θέλει να δώσει το στίγμα του, όπως θα έκανε και ο ίδιος ο Αργεντινός θρύλος αν δεν είχε φύγει από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2020.

"Μία νέα ημερομηνία για να θυμόμαστε, μία νέα χαρά για την πόλη, για τον κόσμο, για την ιστορία. Χάρη σε όλους εσάς παιδιά! Ζήτω η Νάπολι", αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός του Μαραντόνα, που παραμένει ενεργός στη μνήμη του, ενώ από την πλευρά της η μία από τις δύο κόρες του, η Τζανίνα, προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση.

"Η αγαπημένη μου φωτογραφία. Η αδερφή μου, Ντάλμα και αυτός, ο αιώνιος αρχηγός των ευτυχισμένων στιγμών μου. Μετά από 33 χρόνια, η ηλικία μου...

Η Νάπολι είναι ξανά πρωταθλήτρια! Σας αγκαλιάζω από εδώ μέχρι τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε! Ο απόντας είναι ακόμα περισσότερο παρόντας. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ για τη μεγάλη αγάπη σας, Ναπολιτάνοι. Συγχαρητήρια", έγραψε χαρακτηριστικά, με τα λόγια αυτά να συνοδεύουν τη φωτογραφία του Ντιέγκο Μαραντόνα με τη φανέλα της Νάπολι και την κόρη του, Ντάλμα, αγκαλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το εορταστικό κλίμα δεν έλειψε και η πρώην σύζυγος του Μαραντόνα και μητέρα των Ντάλμα και Τζανίνα, Κλαούντια Βιγιαφάνε, η οποία πανηγύρισε το σκουντέτο δημοσιεύοντας μία συγκινητική φωτογραφία μέσω Instastory.

Νάπολι: Η οικογένεια του Μαραντόνα γιόρτασε στα social media για το ιστορικό επίτευγμα των παρτενοπέι
PRINT SCREEN

Σε αυτήν φαίνεται ένας γαλάζιος ουρανός με το μήνυμα "Νάπολι πρωταθλήτρια Ιταλίας" ενώ υπάρχει και το εξής μήνυμα (με σαφή αναφορά προς τον Μαραντόνα): "Σίγουρα γιορτάζετε, ο ουρανός γιορτάζει".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ