ΝΑΠΟΛΙ

Νάπολι: Φαβορί ο Μαυροπάνος για διάδοχος του Κιμ στο κέντρο της άμυνας, γράφουν οι Ιταλοί

Ο Κώνσταντίνος Μαυροπάνος στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία
Ο Κώνσταντίνος Μαυροπάνος στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία EUROKINISSI

Η Νάπολι ψάχνει το διάδοχο του Κιμ στο κέντρο της άμυνας και ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως στην pole position βρίσκεται ο Ντίνος Μαυροπάνος, επιβεβαιώνοντας το προ μηνών ρεπορτάζ του SPORT24 για το ενδιαφέρον των παρτενοπέι για τον Έλληνα στόπερ.

Η Νάπολι ψάχνει τον διάδοχο του Κιμ για το κέντρο της άμυνάς της (πουλήθηκε έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπάγερν) και με την περίπτωση του Κέβιν Ντάνσον της Λανς να παρουσιάζει επιπλοκές λόγω των υψηλών απαιτήσεων των δευτεραθλητών Γαλλίας (στα 30 εκατομμύρια), στο προσκήνιο εμφανίστηκε εσχάτως ένα νέο όνομα με άρωμα... Ελλάδας.

Ο λόγος για τον Ντίνο Μαυροπάνο, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν το βράδυ της Πέμπτης (27/07) πως ο σέντερ μπακ της Στουτγκάρδης είναι πλέον το όνομα που βρίσκεται πιο ψηλά από κάθε άλλο στους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών Ιταλίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24 τον περασμένο Μάιο πως ο Έλληνας διεθνής είναι στις βασικές επιλογές των παρτενοπέι για να πάρει τη θέση του Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα τονίζουν πως οι Γερμανοί αξιολογούν τον Μαυροπάνο με ένα ποσό της τάξης των 25 εκατομμυρίων ευρώ, που δεν είναι απαγορευτικό για τους παρτενοπέι, με τον δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντουλά να αναφέρει μάλιστα πως υπάρχουν ήδη επαφές μεταξύ της Νάπολι και της Στουτγκάρδης για τον 25χρονο διεθνή στόπερ.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαυροπάνος αγωνίζεται στους Σουηβούς από το 2020, ως μεταγραφή από την Άρσεναλ, με την περυσινή σεζόν να τον βρίσκει να μετράει 34 συμμετοχές και 3 γκολ στην Bundesliga, ένα εκ των οποίων απέναντι στο Αμβούργο στα play offs που πήρε μέρος η ομάδα του για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ