ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ναπολεόνι στο Sport24.gr: "Συνεχώς και καλύτεροι"

Ναπολεόνι στο Sport24.gr: "Συνεχώς και καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη του Ατρομήτου επί του Άρη και τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ, ενώ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

Εμφανώς βελτιωμένος εμφανίζεται τελευταία ο Ατρόμητος και ο Στέφανο Ναπολεόνι θεωρεί πως τα καλύτερα θα έρθουν στη συνέχεια.

Ο 27χρονος Ιταλός μίλησε στο Sport24.gr τόσο για τη συνέχεια της σεζόν και για τις δύο συνεχόμενες νίκες επί Άρη και Άλκμααρ όσο και για το ελληνικό πρωτάθλημα συνολικά. Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς είδες το παιχνίδι με τον Άρη;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ήρθαμε από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ήμασταν λίγο κουρασμένοι και ξέραμε ότι ο Άρης ήταν σε δύσκολη θέση, δεν είχε βαθμό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μπήκαμε μέσα και μετά το πρώτο γκολ έγιναν όλα πιο εύκολα. Ωστόσο, μετά το 2-0 δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι και έκαναν δύο ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε. Συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι, παίξαμε καλά.

Αισθάνομαι ότι νιώθεις καλύτερα τώρα που παίζεις ως επιθετικός. Ισχύει;

Στη θέση που παίζω τώρα μου αρέσει πιο πολύ. Αυτή είναι η θέση μου κι εκεί παίζω καλύτερα. Αυτό το ξέρουμε. Από τότε που ήρθε ο κ. Παράσχος με έβαλε στη θέση μου και όλα πηγαίνουν καλύτερα.

Φαίνεται να ταιριάζετε σαν δίδυμο με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο...

Με τον Παπαδόπουλο βρισκόμαστε καλύτερα πλέον, και θα υπάρξει περαιτέρω βελτίωση. Μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Σίγουρα με βοηθάει και ότι αγωνίζομαι μπροστά.

Δεν αρχίσατε καλά τη σεζόν, αλλά στα τελευταία δύο παιχνίδια δείχνετε άλλο πρόσωπο. Πιστεύεις ότι στο εξής η ομάδα θα παρουσιάζεται συνεχώς βελτιωμένη;

Πιστεύω ότι η αρχή ήταν λίγο δύσκολη, δεν ήταν όπως θέλαμε. Φέραμε ισοπαλία με Εργοτέλη, χάσαμε από Ολυμπιακό και εντός έδρας από Άλκμααρ. Τώρα η ομάδα δείχνει αυτό που μπορεί να κάνει, στη συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερα. Όπως για παράδειγμα παίξαμε στην Ολλανδία και με τον Άρη. Νομίζω πως μόνο βελτιωμένοι μπορούμε να είμαστε.

Για τα παιχνίδια με την Άλκμααρ ποιο είναι το σχόλιό σου; Ο Ατρόμητος άγγιξε την πρόκριση και όλα θα ήταν διαφορετικά αν δεν είχατε δεχτεί στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα το τρίτο γκολ.

Εμείς το ξέραμε ότι ήταν λάθος να χάσουμε εντός έδρας με 3-1. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε η πρόκριση. Μετά το 3-1 όλα ήταν πολύ δύσκολα. Πήγαμε στην Ολλανδία είπαμε ότι το πιστεύουμε, τα δώσαμε όλα και τελικά μπορούσαμε να περάσουμε παρόλο που είχαμε χάσει με 3-1. Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι γιατί το παιχνίδι πήγε καλά.

Γενικά ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρομήτου φέτος;

Μόνο ψηλά μπορεί να πάει η ομάδα, αυτό θέλουμε. Κάθε χρόνο αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, αυτό μας ενδιαφέρει. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο Ατρόμητος είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε.

Το πρωτάθλημα γενικά πως το βλέπεις;

Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο. Πιστεύω ότι ψηλά είναι πιο εύκολο να διακρίνεις ποιες είναι οι πιο δυνατές ομάδες. Όλες οι άλλες δεν ξεχωρίζουν πολύ. Θα γίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή πιστεύω.

Για εσένα είναι θετικό που αυξήθηκαν σε 18 οι ομάδες;

Για εμένα δεν είναι μεγάλη αλλαγή, δίνουμε κάποια παιχνίδια παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο ίσως αυτό είναι σημαντικό για τις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία, νομίζω ότι θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη μάχη και ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ