STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος-Άρης 2-0

Ατρόμητος-Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ουντότζι (αυτογκόλ) και Ναπολεόνι τα γκολ των γηπεδούχων που είχαν και δοκάρι με τον Ιγκλέσιας. Δεν απείλησε ο Άρης.

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας (2/9) ο Ατρόμητος ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Άρη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου με κεκτημένη ταχύτητα από το παιχνίδι με την Άλκμααρ έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο και πήρε το "τρίποντο" με το αυτογκόλ του Ουντότζι και το γκολ του Ναπολεόνι.

Η ομάδα του Περιστερίου που έφτασε στους τέσσερις βαθμούς είχε και δοκάρι με τον Ιγκλέσιας, κόντρα σε έναν Άρη ο οποίος δεν απείλησε ιδιαίτερα και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα της αναμέτρησης "κλείνοντας" τον Άρη στα καρέ του και πετυχαίνοντας δύο γκολ (έστω και το ένα από τύχη), ενώ οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έριξε ταχύτητα με τα δύο γκολ υπέρ του, είχε κάποια "ξεσπάσματα", αλλά κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη, καθώς ο Άρης δεν μπόρεσε να ανεβάσει την απόδοσή του και να απειλήσει δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στην δημιουργία.

Δείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Καιρός: Ηλιοφάνεια κατά περιόδους

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (75' Νάστος), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ουμπίδες, Μπρίτο (83' Δημούτσος), Παπαδόπουλος (68' Καραγκούνης), Ναπολεόνι.

Άρης (Χατζηνικολάου): Διούδης, Σταυρόπουλος, Ηρακλής (61' Καραϊσαλίδης), Κύργιας, Τσουμάνης, Οικονομόπουλος (46' Τριανταφυλλάκος), Παπαδόπουλος, Αγγελούδης, Τάτος, Ουντότζι, Καραγκούνης (61' Μανιάς).

Γκολ: Ουντότζι (22', αυτ. Ατρόμητος), Ναπολεόνι (38', Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες: Ταυλαρίδης (35', Ατρόμητος)-Οικονομόπουλος (30', Άρης), Κύργιας (33', Άρης), Τσουμάνης (49', Άρης)

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά με το ξεκίνημα της αναμέτρησης "κλείνοντας" τον Άρη στα καρέ του ο οποίος στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Η πρώτη επίσκεψη στα καρέ του Άρη από τον Ατρόμητο ήρθε στο πρώτο λεπτό με το σουτ του Παπαδόπουλου να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια τύχη η κεφελιά του έμπειρου επιθετικού και στο 6ο λεπτό.

Στο 13' ο Ναπολεόνι πέρασε τον Διούδη, με τον οποίο είχε επαφή αλλά δεν έπεσε, πλάσαρε όμως στην εξωτερική πλευρά της εστίας του Άρη.

Πέντε λεπτά αργότερα (18'), ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 22' ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα.

Μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ουντότζι και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη για να γίνει το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Ατρόμητος-Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Στο 28' η κεφαλιά του Παπαδόπουλου ήταν άστοχη για τον Ατρόμητο, ενώ στο 29' ο Άρης έκανε την πρώτη του προσπάθεια, όταν ο Αγγελούδης έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Άρης στο 31' βρέθηκε και πάλι στα καρέ του Ατρομήτου, με τον Ουντότζι να κάνει το σουτ και τον Τσενάμο να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 38' ο Ατρόμητος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέμρματά του. Ο Ναπολεόνι έκανε ωραία ατομική ενέργεια μπήκε και στην περιοχή νίκησε τον Διούδη και έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Έριξε τον ρυθμό του ο Ατρόμητος

Με το υπέρ του 2-0 ο Ατρόμητος στο δεύτερο ημίχρονο έριξε την απόδοσή του, ενώ παράλληλα δεν απειλήθηκε από τον Άρη.

Στο 51' ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (53') την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Λαζαρίδη.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και στο 59' ο Ναπολεόνι έχαμε μια μεγάλη ευκαιρία στελνοντας την μπάλα άουτ από κοντά.

Ατρόμητος-Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Στο 63' ο Ατρόμητος έφτασε ακόμη πιο κοντά στο γκολ, όταν ο Ιγκλέσιας έκανε την κεφαλιά με τον Διούδη να ακουμπάει την μπάλα και αυτή να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

Ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε στο 77', όταν ο Μανιάς βρέθηκε σε καλή θέση έκανε και το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης ήταν στις καθυστερήσεις όταν από το σουτ του Καραγκούνη ο Διούδης μπλόκαρε την μπάλα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είναι και πάλι ο MVP του Ατρομήτου. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ βρέθηκε μέσα σε αρκετές φάσεις.

Η απογοήτευση

Ο Σαλόζε Ουντότζι βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος στιγμή και πέτυχε γκολ έστω και με την πλάτη κατά της ομάδας του ανοίγοντας τον δρόμο στον Ατρόμητο για τη νίκη.

Στατιστικά

2 Γκολ 0
1 Ασίστ 0
15 Τελικές Προσπάθειες 4
6 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
5 Κεφαλιές 0
2 Αποκρούσεις 5
13 Επεμβάσεις 19
23 Κλεψίματα 18
15 Φάουλ 22
2 Οφσάιντ 2
6 Κόρνερ 7
54 Λάθη 56
10/29 Γεμίσματα 6/15
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ