ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ναι μεν... Ιλάν

LONDON, ENGLAND - APRIL 24:  Araujo Ilan of West Ham raises his fist as he celebrates scoring during the Barclays Premier League match between West Ham United and Wigan Athletic at the Boleyn Ground on April 24, 2010 in London, England.  (Photo by Phil Cole/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - APRIL 24: Araujo Ilan of West Ham raises his fist as he celebrates scoring during the Barclays Premier League match between West Ham United and Wigan Athletic at the Boleyn Ground on April 24, 2010 in London, England. (Photo by Phil Cole/Getty Images) GETTY IMAGES

Εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του επιθετικού Ιλάν με τον μάνατζερ του να τα λέει χθες με Μαρινάκη και Κοβάσεβιτς. Ποια είναι η επιφύλαξη του Ντάρκο. Υπογράφει ο Ρόμενταλ.

Ο μάνατζερ του Ιλάν, Πιερ Ίσα βρίσκεται στη χώρα μας και συναντήθηκε με τους Μαρινάκη και Κοβάσεβιτς. Θετικός τόσο ο Bραζιλιάνος στράικερ, όσο και ο Έβαλντ Λίνεν, με τον Ντάρκο να έχει τις επιφυλάξεις του.

Οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στον ατζέντη του Ιλάν και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έγιναν τη Τρίτη. Ο Πιερ Ίσα μετέφερε την επιθυμία του πελάτη του να έρθει στο μεγάλο Λιμάνι με τις οικονομικές του απαιτήσεις να αγγίζουν τις 700.000 ευρώ το χρόνο.

Την επιθυμία να δει τον 29χρονο Βραζιλιάνο με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει εκφράσει και ο Έβαλντ Λίνεν καθώς έχει εξαιρετική άποψη για την αξία του, ενώ ταυτόχρονα θέλει και την άμεση ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Ο μόνος λόγος που ο Ολυμπιακός δεν έχει κινηθεί ακόμα για την απόκτησή του είναι η γνώμη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Ο Σέρβος πιστεύει μεν πως ο Ιλάν είναι πολύ καλός παίκτης, ωστόσο θεωρεί ότι η ομάδα χρειάζεται ένα βαρύ επιθετικό και όχι έναν παίκτη με το στυλ του Βραζιλιάνου.

Από την άλλη φυσικά ποδοσφαιριστές με το επίπεδο του Ιλάν, ελεύθερους που δεν πιάνουν θέση ξένου (έχει ιταλικό διαβατήριο) και θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν πολλοί στην αγορά. Αυτό ίσως μετρήσει στην τελική εισήγηση του Ντάρκο προς την διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Υπογράφει ο Ρόμενταλ

Η ώρα της επισημοποίησης της μεταγραφής του Ρόμενταλ πλησιάζει. Ο 32χρονος δεξιός μέσος θα περάσει το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία (11:30) θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Ο Δανός που έφτασε το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα, ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και στο Γήπεδο Καραϊσκάκη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων που είδε.

Η αποστολή με Μπέσα

To μεσημέρι της Τετάρτης (16:40) θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού από την Αθήνα με προορισμό τα Τίρανα, με τον Έβαλντ Λίνεν να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όπως αναμενόταν τον Χοσέ Χολέμπας.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που θα πετάξουν για την Αλβανία: Νικοπολίδης, Μέγκιερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ