ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο Χολέμπας

Υπέγραψε για 3 χρόνια ο Χολέμπας
INTIME SPORTS

Μετά τους Επστάιν, Μιραλάς, Μέγκιερι, Μοντέστο και Ιμπαγάσα, ο Χοσέ Χολέμπας αποτελεί το έκτο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού ενόψει της νεάς ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο Γερμανός αριστερός μπακ έβαλε την Τρίτη (13/7) υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι "ερυθρόλευκοι", με τον πειραϊκό σύλλογο να ανακοινώνει το μεσημέρι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του την απόκτηση του παίκτη από την πρώην ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, Μόναχο 1860.

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, από την Μόναχο 1860, του ποδοσφαιριστή Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Όσο για το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, ο παίκτης θα αμείβεται με 300.000 ευρώ ετησίως, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί προσωπική εισήγηση του Έβαλντ Λίνεν.

Ο Χολέμπας προορίζεται για μπακ-απ του Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβει ο 26άχρονος άσος τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, την ερχόμενη Πέμπτη (15/7) κόντρα στην αλβανική Μπέσα.

Σε αυτόν μάλιστα τον αγώνα ο Χολέμπας θα πάρει θέση βασικού στο αριστερό άκρο αντί του Ραούλ Μπράβο, με τον Ισπανό να μετατοπίζεται στο κέντρο της άμυνας στη θέση του τιμωρημένου Μέλμπεργκ.

Μάλιστα, ο Μπράβο αναμένεται να έχει ως παρτενέρ τον νεοαποκτηθέντα από τη Μονακό Φρανουσά Μοντεστό, από τη στιγμή που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ