ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νάγκελσμαν για Νόιερ: "Πιστεύω ότι θα παίξει στο Μουντιάλ"

Ο Μάνουελ Νόιερ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ιταλία για το Nations League.
Ο Μάνουελ Νόιερ στην αναμέτρηση της Γερμανίας με την Ιταλία για το Nations League. 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, FILE

Ο Νόιερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο, ωστόσο ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν εξέφρασε τη σιγουριά του για την παρουσία του Γερμανού τερματοφύλακα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Μάνουελ Νόιερ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο. Ήδη έχει απουσιάσει από πέντε παιχνίδια της Μπάγερν, απέναντι σε Φράιμπουργκ, Χόφενχαϊμ στην Bundesliga, κόντρα σε Πλζεν, Μπαρτσελόνα στο Champions League και Άουγκσμπουργκ στο DFB Pokal.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ρωτήθηκε γι' αυτό το ζήτημα, όπως και για το αν θα προλάβει το Μουντιάλ. Ο προπονητής της Μπάγερν ήταν καθησυχαστικός.

"Θέλω να γυρίσει πίσω γρήγορα. Προσανατολιζόμαστε στην επόμενη εβδομάδα. Ο ώμος είναι είναι μία περίπλοκη άρθρωση που χρειάζεται ξεκούραση. Πιστεύω ότι θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Κάνουμε τα πάντα γι' αυτό, αλλά δεν ξέρω περισσότερα" δήλωσε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως οι υποχρεώσεις της Γερμανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ ξεκινούν στις 23 Νοεμβρίου κόντρα στην Ιαπωνία, ενώ ακολουθούν ματς με Ισπανία (27/11) και Κόστα Ρίκα (1/12).

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ