ΒΕΡΟΙΑ

Να εκμεταλλευτεί την έδρα

Να εκμεταλλευτεί την έδρα
Βέροια

Το παράγοντα έδρα θέλει να εκμεταλλευτεί η Βέροια και να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στον Πανιώνιο

Ο έμπειρος προπονητής έχει δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα και άπαντες στη Βέροια ευελπιστούν πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να παίρνει βαθμούς προκειμένου να πετύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στα "μεγάλα σαλόνια".
Οι παίκτες της Βέροιας επανήλθαν την Τετάρτη (19/12) στην αγωνιστική δράση, μετά το ρεπό της Τρίτης (18/12). Το πρόγραμμα περιέλαμβανε διπλή προπόνηση, πρωΐ και απόγευμα. Οι Πετκάκης και Τσιμπλίδης γυμνάστηκαν κανονικά και έτσι ο μοναδικός που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα είναι ο Καρακατσάνης.

*Η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, την Τετάρτη (19/12): " Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ στην προσπάθειά της να προάγει το ποδόσφαιρο στις νεότερες γενιές της Ημαθίας, αλλά και να φέρει πιο κοντά τα παιδιά στο φίλαθλο πνεύμα που προωθεί η Σούπερ Λίγκα, προσκαλεί την νεολαία που ενδιαφέρεται γι' αυτό να βρεθεί κοντά στη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ του Βορρά. Έτσι αρχής γενομένης από τον προσεχή αγώνα της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ με την Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή 23/12/2007 (15:00) προσκαλεί όλες τις ομάδες Ακαδημιών του Ν. Ημαθίας να προσέλθουν στους εντός έδρας αγώνες της Βασίλισσας με ελεύθερη είσοδο. Απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον υπεύθυνο προπονητή τους και να δηλώνουν την συμμετοχή τους εγγράφως δύο μέρες πριν τη διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα.Για τον σκοπό αυτό η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ αποφάσισε και ιδρύει Κερκίδα Ακαδημιών.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ

Ο Πρόεδρος, Αρβανιτίδης Γεώργιος



".

*Ο Γιάννης Αλεξίου συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στη νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ (12/1/08), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.




TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ