ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

"Να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες"

"Να αξιοποιήσω τις ευκαιρίες"
INTIME SPORTS

Ο Ραφαήλ Τσιμπλίδης που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Δόξα Δράμας στα πλέϊ οφ της Football League, μίλησε στο Sport24.gr για την εμπειρία του και τους προσωπικούς στόχους

Τις ευκαιρίες που θα του δοθούν τη νέα χρονιά θέλει να εκμεταλλευτεί ο Ραφαήλ Τσιμπλίδης, ο οπαίος ήταν ένας από τους δώδεκα παίκτες που είχε στην αποστολή της η Δόξα Δράμας στα πλέϊ οφ της Football League.

Ο 18χρονος αμυντικός χαφ (13/5/1993) ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "μαυραετούς" πριν από την διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης, έπεσε από νωρίς στα βαθιά δείχνοντας μια καλή παρουσία και πως με την ανάλογη δουλειά στο μέλλον θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Ο Ραφαήλ Τσιμπλίδης μίλησε στο Sport24.gr , για την εμπειρία του στους αγώνες των πλέϊ οφ, για την επόμενη μέρα στον σύλλογο, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός αμυντικός χαφ: " Πρώτη φορά έπαιξα σε Επαγγελματικά ματς και με βοήθησαν σε αυτό οι συμπαίκτες μου. Αν τα παιχνίδια γινόντουσαν στην Δράμα θα ήταν ακόμα καλύτερα και για μένα και για την ομάδα. Παρά την κούραση, ευχαριστήθηκα από την συμμετοχή μου", είπε αρχικά ο Τσιμπλίδης και πρόσθεσε για τους προσωπικούς του στόχους:

" Προσωπικός στόχος τη νέα σεζόν είναι να αξιοποιήσω σωστά όσες περισσότερες ευκαιρίες πάρω από τον προπονητή μου και να δείξω από δίκαια με εμπιστεύεται και μέσα από αυτό να έρθει και η κλήση στην Εθνική".

Για την Δόξα Δράμας και τη νέα χρονιά ο Τσιμπλίδης ανέφερε: " Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσουμε και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε που θα αγωνιζόμαστε. Ανάλογα την κατηγορία θα βάλουμε και τους στόχους".

Κλείνοντας ο 18χρονος αμυντικός μέσος, μόνο τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον προπονητή των "μαυραετών", Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος του έδωσε το δικαίωμα να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο: " Είναι πολύ καλός προπονητής και δίκαιος. Μας δίνει ευκαιρίες να παίζουμε και μας βλέπει όλους ως ίσους, χωρίς να κοιτάζει τις ηλικίες".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ