ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μυθική πρόταση για Ρονάλντο

Μυθική πρόταση για Ρονάλντο
Ρονάλντο-Μάντσεστερ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο στόχαστρο τον άσσο της Γιουνάιτεντ και είναι έτοιμη να προσφέρει 45 εκ. λίρες για να τον κάνει δικό της

Ο πρόεδρος των "μερένγκες", Ρομάν Καλντερόν, αποκάλυψε την επιθυμία του να φέρει τον Κριστιανο Ρονάλντο στο "Μπερναμπέου", παρά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη μεριά της είναι σχεδόν βέβαιο ότι πρόκειται να απορρίψει οποιαδήποτε προσφορά κάτι που όμως δε φαίνεται να αποθαρρύνει τον πρόεδρο της Ρεάλ, που βλέπει στο πρόσωπο του Ρονάλντο τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να τους οδηγήσει ξανά στις ευρωπαϊκές επιτυχίες και συγκεκριμένα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

" Ποιος δε θα ήθελε να έχει στην ομάδα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο", είπε ο Καλντερόν.

Το δικαίωμα ώστε να ονειρεύεται ο Καλντερόν τον Κριστιάνο με τα χρώματα της Ρεάλ το έχει δώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με πρόσφατες δηλώσεις που έκανε από τη Ζυρίχη, όπου και βρισκότανε για την αναδείξη του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από τη FIFA, στις οποίες τόνισε την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

" Έχω πει κατά καιρούς ότι θα ήθελα να παίξω στην Ισπανία. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα όπου παίζεται πολύ ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι όνειρό μου να παίξω στην Ισπανία. Αν θα συμβεί ή όχι δεν το ξέρω. Πολλές φορές θέλω κάτι αλλά δε γίνεται", είχε τονίσει ο Ρονάλντο.

"Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Θα ήθελα να μάθω ποιες είναι οι διαφορές της Αγγλίας με την Ισπανία".

Αν και ο πρώτος στοχος για τη μεταγραφική ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το αστέρι της Μίλαν, Κακά, οι Μαδριλένοι θεωρούν ότι έχουν πιο πολλές πιθανότητες να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.










TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ