ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καλντερόν: "Καλοδεχούμενος ο Κακά, αλλά..."!

Καλντερόν: "Καλοδεχούμενος ο Κακά, αλλά..."!
Καλντερόν-Κακά

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων υποστήριξε πως η ομάδα του είναι πλήρης και ακόμα και ο Κακά δύσκολα θα χωρούσε στο αρχικό σχήμα! Εγκώμια για Σούστερ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "As" ο διοικητικός ηγέτης της "βασίλισσας", Ραμόν Καλντερόν, υποστήριξε ότι ο Κακά είναι καλοδεχούμενος στη Μαδρίτη, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι δύσκολα θα βρει θέση στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας!
"Ο Κακά θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Ρεάλ, αν και η ομάδα είναι πλήρης και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή", τόνισε ο Καλντερόν, ο οποίος μίλησε πάντως με επαινετικά λόγια και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο τα ισπανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι η η Ρεάλ προτίθεται να καταθέσει πρόταση 70 εκ.ευρώ για να τον πάρει από τη Μάντσεστερ.

Τα... καλύτερα πάντως ο Καλντερόν τα φύλαγε για τον Μπερντ Σούστερ, τον άνθρωπο ο οποίος ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ισπανίας μετά την απομάκρυνση του Καπέλο, για τον οποίο τόνισε ότι εμφύσησε το πνεύμα νικητή στην ομάδα.

Εγκώμια για τον Μπερντ Σούστερ
"Άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας και στο γήπεδό μας είμαστε σχεδόν ανίκητοι, το λένε τα νούμερα και τα αποτελέσματα.

Για αυτό το λόγο ήταν πετυχημένη η αλλαγή προπονητή. Είμαι πάντως πεπεισμένος ότι η αλλαγή προπονητή στο μέσο της σεζόν δεν βοηθάει σε τίποτα. Είναι ένα στρατηγικό λάθος",

σχολίασε ο Καλντερόν για να συνεχίσει:

"Και βλέπετε ότι με τον Καπέλο θα μπορούσα να το κάνω με ευκολία. Θυμάμαι ότι μετά την ήττα στο Μπερναμπέου από τη Λεβάντε υπήρχε σκέψη απομάκρυνσής του, καθώς ο κόσμος δεν άντεχε το φτωχό ποδόσφαιρο που παίζαμε.

Μετά αποκλειστήκαμε από τη Μπάγερν και μετά τον δεύτερο αγώνα στο Μόναχο, έγινε μία συνάντηση ανάμεσα στον Καπέλο, τον Μιγιάτοβιτς και τον Μπαλντίνι για να δουν πώς θα επιλυθεί η κατάσταση.

Ο Καπέλου με αιφνιδίασε: "Πρόεδρε, με αυτή την ομάδα μπορούμε να φιλοδοξούμε μόνο για την έκτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ευτυχώς οι παίκτες διέψευσαν τους πάντες, ενώθηκαν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα με μεγάλη υπερηφάνεια, το 90% της επιτυχίας ανήκει στους παίκτες".








"Καλύτερα Ρόμα παρά αγγλικές ομάδες"
Ο Ραμόν Καλντερόν αναφέρθηκε επίσης και στον προσεχή αντίπαλο της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ρόμα: "Είναι ένα δύσκολο συγκρότημα, με μεγάλους παίκτες, όμως δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί δεν ήθελα να αντιμετωπίσουμε κάποια αγγλική ομάδα.

Οι ομάδες που ήθελα να πέσουμε ήταν οι Σέλτικ και Φενέρμπαχτσε, όμως συνήθως τα πηγαίνουμε καλά με τη Ρόμα και το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στο σπίτι μας ενδέχεται να είναι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το όνειρο μου παραμένει το ίδιο, να μπορέσω να πάω στη Μόσχα".







Nα σημειωθεί ότι το τέλος του 2007 βρίσκει τη Ρεάλ του Σούστερ να συνεχίζει στα νοκ-άουτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας πάρει την πρώτη θέση από τον όμιλό της το φθινόπωρο, ενώ με τη νίκη της στο "Καμπ Νου" επί της Μπαρτσελόνα αποσπάστηκε επτά πόντους από τους "μπλαουγκράνα" και κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.









TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ