ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μύλος με Τσάβι: Η Αλ Σαντ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, καταλανικές πηγές το διαψεύδουν

Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ
Ο Τσάβι ως προπονητής της Αλ Σαντ © 2019 HASSAN AMMAR / AP IMAGES

Την ώρα που η Αλ Σαντ ενημέρωσε με κάθε επισημότητα ότι επιτρέπει τον Τσάβι να αποχωρήσει διότι συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για την καταβολή της ρήτρας, ρεπορτάζ από την Ισπανία διαψεύδουν όσα υποστηρίζει ο σύλλογος του Κατάρ.

Μύλος έχει προκύψει με την περίπτωση του Τσάβι, καθώς άλλα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Αλ Σαντ και άλλα διαρρέουν εκείνοι της Μπαρτσελόνα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Εκπρόσωποι της διοίκησης των Καταλανών ταξίδεψαν στο Κατάρ για να τελειώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και είχαν συνάντηση με τον Τσάβι.

Μετά τις συζητήσεις που μεσολάβησαν ως πρωί της Παρασκευής (05/11) η Αλ Σαντ ανακοίνωσε ότι άναψε το "πράσινο φως" για την αποχώρηση του 41χρονου προπονητή, μια και τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα στο ζήτημα της αποζημίωσης.

Μάλιστα, ισπανικά δημοσιεύματα τόνιζαν ότι ο Τσάβι δέχθηκε να λάβει λιγότερα χρήματα προκειμένου να πληρώσουν οι Καταλανοί το ποσό της ρήτρας που είχε οριστεί στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι απομένει η ανακοίνωση της πρόσληψής του από την Μπαρτσελόνα, νέα δημοσιεύματα από την Ισπανία έφεραν, προσωρινή τουλάχιστον, ανατροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα με αυτές τις πηγές το καταλανικό κλαμπ δεν έχει συμφωνήσει στην αποπληρωμή της ρήτρας.

Επισήμως η Μπαρτσελόνα δεν έχει αναφέρει το παραμικρό, αλλά όλα δείχνουν ότι το πρόβλημα αφορά. το Financial Fair Play αφού οι Καταλανοί δεν μπορούν να καταβάλουν τα πέντε εκατομμύρια και να τα δικαιολογήσουν.

Βέβαια, υπάρχουν και σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα να έχει αιφνιδιαστεί από την κίνηση της Αλ Σαντ και να κατεβάζει τους τόνους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δώσει η Μπαρτσελόνα τα χρήματα και οι εξελίξεις μετατίθενται.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ