ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Πλήρωσε την ρήτρα του Τσάβι στην Αλ Σαντ, απομένει μόνο η ανακοίνωση

Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015
Ο Τσάβι της Μπαρτσελόνα κατά τη συνέντευξη Τύπου της αποχώρησής του από το σύλλογο στο "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη | Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 © 2015 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Αλ Σαντ έκανε γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα πλήρωσε την ρήτρα αποδέσμευσης για τον Τσάβι και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση των μπλαουγκράνα για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση του Τσάβι από την Μπαρτσελόνα αφού το βασικότερο εμπόδιο για τις υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεπεράστηκε.

Ποιο ήταν αυτό; Το συμβόλαιο που είχε ο 41χρονος προπονητής με την Αλ Σαντ. Οι μπλαουγκράνα πλήρωσαν την ρήτρα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον ο Τσάβι είναι ελεύθερος να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Στην Ισπανία θεωρούν δεδομένο ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα η οποία θα σημάνει την έναρξη της εποχής Τσάβι στην ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Αλ Σαντ ο 41χρονος κόουτς έκατσε στον πάγκο της σε 91 παιχνίδια και μέτρηση 62 νίκες, 16 ήττες, ενώ 13 ματς έληξαν δίχως νικητή. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε συνολικά επτά τίτλους ανάμεσα στους οποίους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο του Κατάρ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ