ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Οι δύο πιο δύσκολές ώρες..."

JOHANNESBURG, SOUTH AFRICA - JULY 11: Referee Howard Webb checks on Gerard Pique of Spain after a challenge during the 2010 FIFA World Cup South Africa Final match between Netherlands and Spain at Soccer City Stadium on July 11, 2010 in Johannesburg, South Africa.  (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)
JOHANNESBURG, SOUTH AFRICA - JULY 11: Referee Howard Webb checks on Gerard Pique of Spain after a challenge during the 2010 FIFA World Cup South Africa Final match between Netherlands and Spain at Soccer City Stadium on July 11, 2010 in Johannesburg, South Africa. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Χάουαρντ Γουέμπ ήταν ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα του τελικού του 19ου Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω του αριθμού-ρεκόρ καρτών που έδειξε (14 κίτρινες και 1 κόκκινη), και τώρα που έχει αρχίσει να κωπάζει ο θόρυβος για την προσωπική του απόδοση κατέθεσε και την δική του άποψη για τα γεγονότα.

"Ήταν οι δύο πιο δύσκολες ώρες της καριέρας μου", παραδέχτηκε με δηλώσεις του στην "Sun" ο 38άχρονος Άγγλος ρέφερι, για να προσθέσει:

"Είμαι στραγγισμένος από σωματική και πνευματική άποψη αλλά η FIFA μας υποστήριξε πολύ, όχι μόνο στον τελικό αλλά και καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης".

Την ίδια ώρα, η μητέρα του Χάουαρντ Γουέμπ, η 64άχρονη Σίλβια, εξαπέλυσε επίθεση κατά των Ολλανδών για την συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντι στον γιο της κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ισπανία.

"Ο χώρος θύμιζε περισσότερο πεδίο μάχης παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ειπαν ότι ο Χάουαρντ έδειξε περισσότερες κάρτες από κάθε άλλη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά δεν είχε άλλη επιλογή.

Το χειρότερο πράγμα που έγινε ήταν όταν ο Ολλανδός τεχνικός κατευθύνθηκε προς το μέρος του για να αντιπαρατεθεί μαζί του, ήταν κάτι το διαβολικό. Ένιωσα τόσο άσχημα για τον Χάουαρντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ