ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δεν ήταν καλύτερη η Γερμανία"

"Δεν ήταν καλύτερη η Γερμανία"

Πεπεισμένος ότι η Ουρουγουάη θα μπορούσε να νικήσει καθώς δεν ήταν χειρότερη από τη Γερμανία, εμφανίστηκε ο Όσκαρ Ταμπάρες.


"Καταφέραμε να είμαστε ίσοι απέναντι σε μία πραγματική δύναμη. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη επειδή δεν ήταν καλύτερη από εμάς η Γερμανία",
τόνισε ο τεχνικός της "σελέστε" και πρόσθεσε:

"Δεν απέχουμε πολύ από την καλύτερη ομάδα της διοργάνωση, έχουμε αρχίσει ήδη να χαράσσουμε την πορεία μας. Θα πρέπει να μάθουμε από αυτή τη διοργάνωση.

Η Ουρουγουάη ήταν μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης και ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει πίσω στην πατρίδα μας.


Έλαβα ένα email την Παρασκευή από μία κυρία που δεν ήξερα που είπε "Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ που αλλάξατε την εικόνα της χώρας μας.


Είμαι έκπληκτος, αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού και η σοβαρή δουλειά που έχουμε επιτελέσει".


Από την πλευρά του ο αρχηγός και ηγέτης της Ουρουγουάης, Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος ολοκλήρωσε το τουρνουά με 5 γκολ, χαρακτήρισε μεγάλο επίτευγμα την κατάκτηση της 4ης θέσης από την ομάδα του.

"Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό, δεν ήταν δυνατό, όμως δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι. Τώρα είναι καιρός για ξεκούραση. Το πλασάρισμά μας μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων ομάδων είναι κάτι το εντυπωσιακό.

Στο ξεκίνημα δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι θα γευόμασταν αυτές τις στιγμές. Θέλαμε να τερματίσουμε τρίτοι, αλλά θα θυμόμαστε τα θετικά από την πορεία μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ