ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Νεϊμάρ: "Χάρηκα για τον Μέσι"

Brazils Neymar, left, dribbles the ball past Argentinas Lionel Messi during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio)
Brazils Neymar, left, dribbles the ball past Argentinas Lionel Messi during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Estadio Mineirao in Belo Horizonte, Brazil, Thursday Nov. 10, 2016. (AP Photo/Eugenio Savio) AP

Ο Νεϊμάρ εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση του πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είναι πολύ καλοί φίλοι και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία. Μοιράστηκαν τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν ότι ο Νεϊμάρ αποχώρησε από τους "μπλαουγκράνα" με προορισμό την Παρί Σεν-Ζερμέν γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται στη σκιά του Μέσι, αλλά στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη ο "Pulga" τον υποδέχθηκε και πόζαραν μαζί (και με τον Σουάρες σε φωτογραφία).

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την εθνική Χιλής, ο "Νέι" εξήγησε γιατί χάρηκε με την πρόκριση του πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, αν κι όπως υποστήριξε φίλους είχε και στην εθνική Χιλής (αποκλείστηκε):

"Είμαι χαρούμενος για τον Μέσι, γιατί ένας φίλος μου θα συμμετάσχει σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Αλλά είχα φίλους και στην εθνική Χιλής, επίσης. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, η ομάδα μας θέλει πάντα να κερδίζει", υποστήριξε ο Νεϊμάρ.

Photo credits: AP Photo/Eugenio Savio

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ