ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μέσι τρολάρει τον Πικέ με φωτογραφία του Νεϊμάρ!

FC Barcelona's Lionel Messi, left, is greeted by team mate Neymar as they celebrate after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, left, is greeted by team mate Neymar as they celebrate after scoring a goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την ώρα που οι σχέσεις της Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ οδηγούνται στα άκρα, ο Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε με τον πρώην πια συμπαίκτη του και τρόλαραν τον Ζεράρ Πικέ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ άλλαξε σελίδα στην καριέρα του, μετακομίζοντας στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, δίνοντας τέλος στο μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού.

Και ενώ οι σχέσεις των "μπλαουγκράνα" με τον Βραζιλιάνο οδηγούνται στα άκρα, ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να δώσει μια... χιουμοριστική διάσταση στην υπόθεση.

Τι έκανε; Έσμιξε ξανά με τον πρώην πια συμπαίκτη του που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και τον Λουίς Σουάρες και ανέβασε τη φωτογραφία της συνάντησης στο instagram με σχόλιο "επέστρεψε", απευθυνόμενος στον Ζεράρ Πικέ.

Με αυτόν τον τρόπο, το αστέρι των Καταλανών θέλησε να πειράξει τον 30χρονο για την ανάρτηση που είχε κάνει προαναγγέλλοντας... παραμονή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.

(AP Photo/Manu Fernandez)

Volvió @3gerardpique

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ