Η Ρωσία εγγυάται την ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Εγγύηση για την ασφάλεια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, έδωσε ο Γενικός Διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σοκόριν, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης.

Η βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγ. Πετρούπολης, η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρα (3/4) δεν άφησε ανεπηρέαστη την οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, καθώς έσπευσε να καθησυχάσει τα πνεύματα.

Η τρομοκρατική ενέργεια στη Ρωσία κάνει το γύρω του κόσμου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η εν λόγω επίθεση προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή τόσο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, όσο και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Λόγω του μοιραίου γεγονότος έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 50. Πάντως, το παραπάνω δεν ανησυχεί τους διοργανωτές. Αντίθετα, εγγυώνται ότι τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια των δύο διοργανώσεων θα είναι σκληρά και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

"Το έχουμε πει ήδη πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε. Η ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι εγγυημένη σε ανώτατο επίπεδο. Θα ενισχύσουμε τα μέτρα, αλλά αυτό ήταν κάτι που αναμενόταν, λόγω της σημασίας των γεγονότων", τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής, Αλεξέι Σοκόριν.

AP Photo/Pavel Golovkin

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24