ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα 23 "λιοντάρια" της εθνικής Αγγλίας

Τα 23 "λιοντάρια" της εθνικής Αγγλίας

Ο Ρόι Χόντσον ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ 2014. Δείτε την 23άδα...

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση της Premier League ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον, ανακοίνωσε την 23άδα των "3 λιονταριών" για το Μουντιάλ 2014.

Από το βράδυ της Κυριακής γνωρίζαμε πως ο Άσλεϊ Κόουλ δεν θα ήταν στις επιλογές, όπως πιθανότατα και ο Μάικλ Κάρικ, έτσι ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία έκπληξη, με εξαίρεση ίσως πως μαζί με τον Κάρικ (και άλλους 5) ο Τομ Κλέβερλι είναι στην λίστα των αναπληρωματικών (δείτε την παρακάτω).

Και τα 3 μεγάλα ταλέντα της Σαουθάμπτον, οι Λουκ Σο, Άνταμ Λαλάνα και Ρίκι Λάμπερτ είναι στην αποστολή, ενώ εκτός του Τζέραρντ στις επιλογές είναι ο Λάμπαρντ, έτσι αυτό που μένει είναι να δούμε αν ο Χόντσον θα τους χρησιμοποιεί μαζί στην 11άδα.

Η 23άδα της Αγγλίας:

Τερματοφύλακες

Φρέιζερ Φόρστερ (Σέλτικ), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί

Λάιτον Μπέινς και Φιλ Τζαγκέλκα (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Γκλεν Τζόνσον (Λίβερπουλ), Φιλ Τζόουνς και Κρις Σμόλινγκ (ManUtd), Λουκ Σο (Σαουθάμπτον)

Μέσοι

Ρος Μπάρκλεϊ (Έβερτον), Στίβεν Τζέραρντ, Τζόρνταν Χέντερσον και Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γουίλσιρ και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Άρσεναλ), Άνταμ Λαλάνα (Σαουθάμπτον)

Επιθετικοί

Ρίκι Λάμπερτ (Σαουθάμπτον), Γουέιν Ρούνεϊ και Ντάνι Γουέλμπεκ (ManUtd), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ)

*λίστα αναπληρωματικών: Τζον Ράντι (Νόριτς), Τζον Φλάναγκαν (Λίβερπουλ), Τζον Στόουνς (Έβερτον), Μάικλ Κάρικ και Τομ Κλέβερλι (ManUtd), Τζερμέιν Ντεφόου (Τορόντο), Άντι Κάρολ (Γουέστ Χαμ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ