ΑΓΓΛΙΑ

Τέλος η εθνική Αγγλίας για Άσλεϊ Κόουλ

Τέλος η εθνική Αγγλίας για Άσλεϊ Κόουλ
© GETTY IMAGES

Ο Άσλεϊ Κόουλ έμεινε εκτός της αποστολής της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ 2014 και μετά το τηλεφώνημα του Χόντσον ανακοίνωσε το τέλος καριέρας του σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Ο Ρόι Χόντσον τηλεφώνησε στον Άσλεϊ Κόουλ το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε πως δεν θα είναι στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ 2014, έτσι εν συνεχεία ο 33άχρονος άσος ανακοίνωσε επίσημα μέσω twitter το τέλος καριέρας του σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

"Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον Ρόι και συμφωνώ πως η Αγγλία θα πρέπει να στηριχτεί σε νεαρούς παίκτες. Νομίζω πως το καλύτερο είναι να σταματήσω από την εθνική ομάδα", έγραψε ο Κόουλ.

"Έχουμε σπουδαία ομάδα και προπονητή και τους εύχομαι μόνο τα καλύτερα. Θα τους υποστηρίζω ως πραγματικός φίλαθλος. Ευχαριστώ τους πάντες για τα πάντα".

"Είτε με συμπαθείτε είτε όχι, πιστέψτε με όταν λέω πως με πονάει το γεγονός του τερματισμού της διεθνής μου καριέρας".

Ο Λάιτον Μπέινς της Έβερτον και ο Λουκ Σο της Σαουθάμπτον θα είναι έτσι τα δύο αριστερά μπακ για το Μουντιάλ, με τον Κόουλ να μην δέχεται να είναι στην λίστα των "αναπληρωματικών" (για περίπτωση τραυματισμού).

Ο Λουκ Σο είναι 18χρονών, από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει δίνει περισσότερα από 30.000.000 ευρώ.

Ο Ρόι Χόντσον θα ανακοινώσει την Δευτέρα στις 16:00 την αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ 2014 και στην 23άδα θα είναι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρκετοί ακόμη νεαροί, οι Φιλ Τζόουνς (22), Τζόρνταν Χέντερσον (23), Τζακ Γουίλσιρ (22), Ραχίμ Στέρλινγκ (19), Άλεξ Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (20), Ντάνι Γουέλμπεκ (23) και Ρος Μπάρκλεϊ (20).

Τέλος η εθνική Αγγλίας για Άσλεϊ Κόουλ
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ