ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "καυτή" παρηγοριά του Πικέ

Η "καυτή" παρηγοριά του Πικέ

Η Σακίρα δήλωσε πως ο Ζεράρ Πικέ στενοχωρήθηκε πολύ για την πορεία της Ισπανίας στο Μουντιάλ, ωστόσο η ίδια βρήκε τον τρόπο για να τον παρηγορήσει. Η άποψή της για Κολομβία.

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας αποδείχτηκε καταστροφικό για την εθνική Ισπανίας και ο Ζεράρ Πικέ έγινε στόχος αρκετών αρνητικών σχολίων όπως όλοι σχεδόν οι παίκτες της "φούρια ρόχα".

Για την διάσημη σύντροφό του Σακίρα αυτό δεν είναι πάντως πρόβλημα καθώς όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει της τελετής λήξης στην οποιά θα πάρει μέρος στο πλευρό του Κάρλος Σαντάνα και άλλων Βραζιλιάνων καλλιτεχνών), ξέρει τον τρόπο για να τον παρηγορεί.

"Χάρη στο ποδόσφαιρο έχω γνωρίσει την αγάπη της ζωής μου ενώ αν δεν ήταν το Μουντιάλ του 2010 δεν θα είχε γεννηθεί ποτέ ο γιος μου Μίλαν. Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει ζώντας με έναν παίκτη είναι πως πρέπει να είμαι έτοιμη να τον υποστηρίζω σε δύσκολες στιγμές.

Η "καυτή" παρηγοριά του Πικέ

Ο αθλητισμός είναι σκληρός, κερδίζεις και χάνεις. Ο Ζεράρ ήταν πραγματικά πολύ θλιμμένος αλλά ευτυχώς έχω τους δικούς μου τρόπους για να τον παρηγορώ και να τον κάνω να ξαναβρίσκει την καλή του διάθεση", δήλωσε η Σακίρα, η οποία έκανε μάλιστα πρόβλεψη πως ο τελικός Γερμανία-Αργεντινή δεν θα πάει στα πέναλτι.

Κληθείς επίσης να καταθέσει την άποψή της για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της, δήλωσε: "Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πας καλά σε ένα Μουντιάλ και για μένα η Κολομβία ήταν σαν να το κέρδισε, με τις υπέροχες εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Οι συμπατριώτες μου και εγώ αισθανθήκαμε υπερηφάνεια που είμαστε Κολομβιανοί, χάρη σε πάρα πολλούς καλούς παίκτες όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Τεό Γκουτιέρες, ο Οσπίνα και ο Κουαδράδο, που μας έκαναν να ονειρευτούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ