ΜΠΡΑΓΚΑ

Μπρούμα: "Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε σ' ένα πολύ δύσκολο γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα"

Ο Μπρούμα πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση της Μπράγκα επί του Παναθηναϊκού
Ο Μπρούμα πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ την πρόκριση της Μπράγκα επί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Μπρούμα ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μπράγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως δεν ήταν εύκολο η ομάδα του να νικήσει σ' ένα "δύσκολο" γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το φινάλε το παιχνίδι κόντρα στην Μπράγκα για να πάρει την πρόκριση στο Champions League, αλλά δεν τα κατάφερε με τον Μπρούμα να "πληγώνει" το τριφύλλι στο 83' και τους πράσινους να συνεχίζουν στο Europa League.

Ο 28χρονος Πορτογάλος δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που χάρισες τη νίκη στην ομάδα του, τονίζοντας ωστόσο, πως κάθε άλλο παρά εύκολη ήταν η νίκη επί των πράσινων σε μία δύσκολη έδρα με δυνατή ατμόσφαιρα.

"Ήταν ένα καλό γκολ. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και μετά ας συγκεντρωθούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τόσο για μένα, για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Από τη μεριά του, ο προπονητής των Πορτογάλων, Αρτούρ Ζορζέ, είπε:

"Είναι μία ακόμα χρυσή σελίδα που προσθέτουμε στην ιστορία της Μπράγκα. Περισσότερο από ανακούφιση, είναι το συναίσθημα ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή. Είχαμε αυτή τη μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουμε στη φάση των ομίλων και η ομάδα έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου μου".

TAGS ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ