ΠΑΟΚ

Μπράντον Τόμας: "Όλοι μαζί να το γυρίσουμε την Πέμπτη"

Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024
Ο Μπράντον Τόμας του ΠΑΟΚ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2023-2024 στο γήπεδο της Τούμπας | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ/INTIME SPORTS

Το μήνυμα του Μπράντον Τόμας προς τους φίλους του ΠΑΟΚ κι αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Μπριζ για την ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ο δίδυμος αδερφός του Μπράντον Τόμας ήταν από αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και παρά το γεγονός ότι είχαν εισιτήριο όχι μόνο δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο, αλλά είχαν να αντιμετωπίσουν και την ωμή βία της βελγικής αστυνομίας.

Έτσι, το μήνυμα του επιθετικού του Δικέφαλου που καλεί σε συσπείρωση ομάδα και κόσμο ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Μπριζ στην Τούμπα αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

"Γεια σου οικογένεια, δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το αποτέλεσμα που όλοι περιμέναμε αλλά ευτυχώς το ποδόσφαιρο πάντα σου δίνει εκδίκηση.

Ένα ξεχωριστό μήνυμα προς όλους τους φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο και υπέστησαν αδικαιολόγητες πράξεις, είμαστε μαζί σας. Όλοι μαζί, ας το γυρίσουμε την Πέμπτη. Πάμε ΠΑΟΚ", έγραψε ο Ισπανός επιθετικός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ