ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ

Μπράμπετς για το πειθαρχικό παράπτωμα: "Συγγνώμη σε όλους, θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα"

Czeck Republic's Jakub Brabec during a friendly soccer match between Germany and the Czech Republic in Leipzig, Germany, Wednesday, Nov. 11, 2020. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας @ 2020 MICHAEL SOHN / AP IMAGES

Ο Τσέχος διεθνής κεντρικός αμυντικός, Γιακούμπ Μπράμπετς, απολογήθηκε για το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε και τέθηκε εκτός της εθνικής της χώρας του.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποτέλεσε κεντρικό θέμα στην Τσεχία, καθώς μια μέρα πριν από τον αγώνα με τη Μολδαβία υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα μαζί με τους Βλαντιμίρ Κουφάλ και Γιαν Κούχτα, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός ομάδας.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός του Άρη απολογήθηκε μέσω της τσέχικης ιστοσελίδας idnes και έδειξε μετανιωμένος.

"Οφείλω σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, στους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, στους φίλους και την οικογένειά μου μια ειλικρινή συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου το Σάββατο. Ηταν τεράστιο λάθος. Το ξέρω και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα, γιατί η Εθνική Ομάδα σημαίνει πολλά για μένα και όσα έχω πετύχει στο ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα τα κατάφερε χθες και προκρίθηκε στο EURO. Από δικό μου λάθος στερήθηκα ένα καθοριστικό παιχνίδι. Οποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι πραγματικά το μετανιώνω. Ταυτόχρονα, μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά παρόμοιο λάθος. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να αποδείξω τι σημαίνει για μένα το τσέχικο ποδόσφαιρο. Ζητώ συγγνώμη από όλους όσους απογοήτευσα με τις ενέργειές μου".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ