ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ

Εθνική Τσεχίας: Εκτός ο Μπράμπετς για πειθαρχικό παράπτωμα

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ
Ο Γιακούμπ Μπράμπετς στον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, μαζί με δύο ακόμα συμπαίκτες του στην Τσεχία, τους Βλάντιμιρ Κούφαλ και Γιαν Κούχτα τέθηκαν εκτός εθνικής ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Μία ημέρα πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τη Μολδαβία (20/11), η εθνική Τσεχίας ανακοίνωσε ότι τρεις διεθνείς της τέθηκαν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Μεταξύ αυτών είναι κι ο αμυντικός του Άρη, Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ οι άλλοι δύο παίκτες που τον ακολούθησαν ήταν οι Βλάντιμιρ Κούφαλ και Γιαν Κούχτα.

"Οι Βλάντιμιρ Κούφαλ, Γιακούμπ Μπράμπετς και Γιαν Κούχτα αποχώρησαν την εθνική ομάδα αμέσως αφού παραβίασαν σοβαρά τον Κώδικα Δεοντολογίας το βράδυ του Σαββάτου", αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με το τσέχικο isport, οι τρεις παίκτες μετά τον αγώνα με την Πολωνία (1-1) επισκέφτηκαν ένα νυχτερινό μαγαζί, με την επίσκεψή τους να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θυμίζουμε ότι η Τσεχία βρίσκεται στον πέμπτο όμιλο μαζί με Αλβανία, Πολωνία, Μολδαβία και Νησιά Φερόε, με τους Τσέχους να είναι στη 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Αλβανία. Κόντρα στη Μολδαβία η Τσεχία θα παλέψει για το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην τελική φάση του Euro 2024.

Ο Μπράμπετς στον τελευταίο αγώνα με τους Πολωνούς αγωνίστηκε ολόκληρο το 90ολεπτο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ