ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράγκα: Δοκιμάζει οκτώ Έλληνες στα μέσα Ιουνίου

Μπράγκα: Δοκιμάζει οκτώ Έλληνες στα μέσα Ιουνίου

Οκτώ νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου στην ακαδημία της Μπράγκας κυνηγώντας το όνειρο τους να αγωνιστούν στο εξωτερικό.

Μια σπουδαία εμπειρία θα ζήσουν οκτώ Έλληνες ταλαντούχοι αθλητές που κυνηγούν το όνειρό τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα θα φιλοξενηθούν τον Ιούνιο, για μια εβδομάδα προπονήσεων και παιχνιδιών στις εγκαταστάσεις της Μπράγκα στην Πορτογαλία.

Με πρωτοβουλία της Stars Of The Future, της εταιρίας που υποστηρίζει, επιμορφώνει, καθοδήγει αθλητές και συνεργάζεται με τμήματα σκάουτερ πορτογαλικών συλλόγων, οι ταλαντούχοι παίκτες την περίοδο 19-24 Ιουνίου θα ταξιδέψουν και θα διαμείνουν στην πόλη της Μπράγκα.

Εκεί θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του μεγάλου πορτογαλικού συλλόγου με τα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ, υπό το βλέμμα των προπονητών της Μπράγκα και θα μπουν στο διεθνές τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Πρόκειται για τους Σπανό Θοδωρή (Κ16), Πασσάδη Αντώνη (Κ16), Βιτζηλαίο Πέτρο (Κ14), Σελιμάι Ερμή (Κ16), Κατσιγίνη Παναγιώτη (Κ14), Σεμερτζίδη Φουσέκη Αγγελο (Κ12), Χιόνη Παναγιώτη (Κ17) και τον Ελληνογερμανό αθλητή Χουχλιά Αστέριο (Κ15).

Συνοδοί των παιδιών θα είναι ο CEO της Stars Of The Future, Francisco Zuela και ο Technical Coordinator της SOTF Κωνσταντίνος Σταμέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ