ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπούρμπος: "Θα κερδίσουμε τον Εργοτέλη"

Μπούρμπος: "Θα κερδίσουμε τον Εργοτέλη"
Μπούρμπος

Ο Μπούρμπος τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη συν. Τύπου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη

" Θεωρώ ότι ήταν ένα αναγκαίο ρεπό που έπρεπε να πάρουμε και για μας και για τους προπονητές μας για να φύγουμε από την πίεση και μας βοήθησε αρκετά", τόνισε ο Μπούρμπος σε ερώτηση με αφορμή για το ρεπό των πέντε ημερών που έδωσε ο Άνχελ Πεντράθα στους ποδοσφαιριστές του.

Για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη δήλωσε: " Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αλλά το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια με ένα από αυτά να είναι και αυτό με τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Εργοτέλη είναι δυνατή αλλά και εμείς είμαστε μία καλή ομάδα, θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας και θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή σχολίασε ότι: "Ο Ηρακλής έχει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών και την στήριξη του κόσμου. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν θα φέρει την καταστροφή. Ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα και έχει μάθει να δουλεύει κάτω από πίεση".

Για το ότι μέχρι στιγμής οι "κυανόλευκοι" βρίσκουν δύσκολα τα αντίπαλα δίχτυα είπε: " Το μόνο που μπορούμε και εμείς να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι άτυχη και δεν έχει έρθει το γκολ που είναι και θέμα τύχης. Πιστεύω ότι το γκολ θα έρθει. Σε θέματα τακτικής δεν είμαι εγώ ο προπονητής".

Για να προσθέσει: " Σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη. Θεωρώ ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δίνω πολλά στον παράγοντα τύχη που μας έλειψε σημαντικά και είναι ένας σημαντικός παράγοντας".

Όσο για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τόνισε: " Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει ανησυχία και αυτό είναι το ευχάριστο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες μεταξύ μας και θεωρώ ότι το κλίμα είναι ιδανικό για να πάμε καλύτερα".

Για την σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη δήλωσε: " Η νίκη θα είναι σημαντική για να μας δώσει ώθηση για την συνέχεια και πιστεύω αυτή η νίκη θα έρθει με τον Εργοτέλη".

Σχολιάζοντας για ακόμη μία φορά το πενθήμερο ρεπό που προηγήθηκε επανέλαβε: " Πήραμε κάποιες μέρες ρεπό για να ξεφύγουμε από την πίεση. Και πριν το ρεπό οι προπονήσεις γινόντουσαν με την ίδια ένταση και πάθος και έτσι θα συνεχίσουμε και αυτή την εβδομάδα".

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του Ηρακλή ο Μπούρμπος είπε: "Η ομάδα αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι όπου η απόδοση δεν ήταν καλή (σ.σ. εντός έδρας με τον Πανσερραϊκό) και με τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε καλή απόδοση από παιχνίδι σε παιχνίδι και νομίζω ότι καλά έκανε ο προπονητής να μην κάνει αλλαγές. Και προσωπικά αλλά και σε άλλα παιδιά έχω διακρίνει το ίδιο καλό πρόσωπο".

Ο Μπούρμπος σε ερώτηση για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπιστεί η συνέχεια μετά τα πρώτα αποτελέσματα τόνισε: " Είναι θέμα προσωπικότητας. Η ομάδα έχει παίκτες με προσωπικότητα και βλέπω κάτι πολύ σημαντικό. Ότι υπάρχει εμπιστοσύνη από τον προπονητή, τον κόσμο που είναι σημαντικό και από την διοίκηση ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την πίεση που υπάρχει", ενώ για το υλικό δήλωσε: " Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα μπορούν να παίξουν βασικοί χωρίς να φαίνεται η έλλειψη κάποιου παίκτη".

Για το γεγονός ότι ο Εργοτέλης παραμένει αήττητος σχολίασε: " Όσο για μας πιστεύω ότι μας λείπει η τύχη. Δεν πιστεύω ότι θα κινδυνέψουμε ιδιαίτερα από τον Εργοτέλη. Δεν κοιτάω ιδιαίτερα τις στατιστικές. Αν τις δούμε ο Ηρακλής έχει από τις καλύτερες επιθέσεις από πλευράς προσπαθειών και μας λείπει το γκολ.

Η ομάδα είναι νεαρή και έχει ακόμη πολλά να δώσει. Πιστεύω ότι είναι στο 70-80%. Έχει πολλά να δώσει και να την ζηλέψουν πολλές ομάδες του πρωταθλήματος. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και νομίζω ότι το βλέπετε και εσείς και ο κόσμος".

Τέλος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πορεία της Εθνικής μας ομάδας στην πορεία προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 ο Μπούρμπος τόνισε: " Η Εθνική ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Καθαρίζει τα παιχνίδια νωρίς και θα έχει και ένα αξιόλογο μέλλον όπου θα τα πάει καλά".























TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ