ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Μπουράκ Ελμάς: "Από τον Ολυμπιακό μάς είπαν ότι ντρέπονται"

Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε © 2021 KENAN ASYALI/AP IMAGES, POOL

Ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Μπουράκ Ελμάς, τόνισε πως μίλησε με τον Ολυμπιακό για το συμβάν στο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τους ανθρώπους της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να δηλώνουν ντροπιασμένοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Μία μέρα πριν απ' το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γαλατάσαραϊ, η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε πως απ' την Αθήνα επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη. Η τουρκική ομάδα καταγγέλλει τις ελληνικές Αρχές για απρεπή συμπεριφορά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, τονίζοντας πως τα μοριακά τεστ κορονοϊού που κατέθεσαν δεν έγιναν δεκτά.

Το θέμα έχει πάρει έντονες διαστάσεις, με το Υπουργείο Αθλητισμού και την Ομοσπονδία της Τουρκίας να παίρνουν θέση, ενώ δήλωση έκανε και ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Μπουράκ Ελμάς. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως μίλησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. για το συμβάν.

""Είναι πολιτικό γεγονός. Από τον Ολυμπιακό μας είπαν πως νιώθουν ντροπιασμένοι" ανέφερε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας. Την αποστολή της Γαλατάσαραϊ στην Αθήνα επισκέφθηκε και ο Τούρκος πρέσβης, όπως δημοσιοποίησε η Γαλατά, η οποία μίλησε με σκληρά λόγια απέναντι στις ελληνικές Αρχές.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ