ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Υπουργός Αθλητισμού Τουρκίας: "Καταδικάζω τη στάση που αντιμετωπίζει η Γαλατάσαραϊ"

Ο Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Τουρκίας, Μουχαρέμ Κασάπογλου
Ο Υπουργός Αθλητισμού και Νεολαίας της Τουρκίας, Μουχαρέμ Κασάπογλου © 2021 BURHAN OZBILICI /AP IMAGES

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου, πήρε θέση για την απόφαση της Γαλατάσαραϊ να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη μία μέρα πριν απ' το φιλικό με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ, η Γαλατάσαραϊ, η οποία θα αντιμετώπιζε σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό (13/7, 21:15, MEGA - Novasports 1HD), φέρεται να αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τα μοριακά τεστ δεν έγιναν δεκτά στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στην τουρκική ομάδα τονίζοντας πως έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ.

"Ως αποτέλεσμα της στάσης που αντιμετωπίζει ο αθλητικός μας σύλλογος Γαλατάσαραϊ, μίλησα τηλεφωνικώς με τους προέδρους της ομάδας και εξέφρασα ότι είμαστε μαζί τους. Καταδικάζω έντονα αυτή την στάση που αντιμετωπίζει η Γαλατάσαραϊ' ανέφερε συγκεκριμένα.

Θέση για τα γεγονότα πήρε και η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία η οποία ανέφερε: "Παρά το γεγονός ότι η Γαλατάσαραϊ, η οποία πήγε στην Ελλάδα για να παίξει φιλικό με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε όλες τις διαδικασίες, η συμπεριφορά που συνάντησε στην Αθήνα είναι απαράδεκτη. Καταδικάζουμε αυτή τη συμπεριφορά που δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό. Στηρίζουμε τη Γαλατάσαραϊ".

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ