ΓΑΛΛΙΑ

Μπουμσόνγκ:"Λατρεύω την Γιούβε και θέλω να γυρίσω"

Μπουμσόνγκ:"Λατρεύω την Γιούβε και θέλω να γυρίσω"
Μπουμσόνγκ

Μετά την μετακίνηση του στην Λιόν ο Αλέν Μπουμσόνγκ έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι μια μέρα θέλει να γυρίσει πίσω στην Γιουβέντους

Προχθές ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του 28χρονου αμυντικού της Γιουβέντους Αλέν Μπουμσόνγκ στην Λιόν με μορφή δανεισμού, ο ποδοσφαιριστής πήγε το 2006 στην “Μεγάλη Κυρία” με 7 εκ. ευρώ και ήταν βασικός στην δύσκολη χρονιά της ομάδας στην δεύτερη κατηγορία.
Παρόλα αυτά την φετινή σεζόν με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έχει πολλές συμμετοχές καθώς ο Ιταλός κόουτς δεν τον εμπιστευόταν πολύ, έτσι η απομάκρυνση του από τον σύλλογο ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αποφύγει.

“Λατρεύω αυτή την φανέλα η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ομάδα και την αγαπάω πολύ, έδωσα τα πάντα για τον σύλλογο και τώρα είμαι θλιμμένος που αποχωρώ με αυτόν τον τρόπο, η ζωή τελικά είναι πολύ περίεργη την μια μέρα σου ζητάνε να γυρίσεις πίσω και την άλλη σε διώχνουν”, είπε ο Μπουμσόνγκ.

“Για εμένα τώρα ξεκινάει μια νέα καριέρα στην Γαλλία έχω ανάγκη να παίζω και να παίρνω παιχνίδια στα πόδια μου, στην Γιουβέντους δεν πήρα πολλές ευκαιρίες από τον καινούργιο προπονητή του, και σε αυτές που πήρα έπαιξα λίγο”.



Στους 18 μήνες που ήταν στην “Μεγάλη Κυρία” ο 28χρονος άσσος είχε μια πολύ καλή παρουσία, δεν δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα στην ομάδα και μάλιστα στην τελευταία του εμφάνιση εναντίων της Ίντερ σκόραρε ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2.




TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ