ΗΡΑΚΛΗΣ

Μπουμπένκο:"Ματς κλειδί με Λεβαδειακό"

Μπουμπένκο:"Ματς κλειδί με Λεβαδειακό"
Μπουμπένκο

Ο Γιόσεφ Μπουμπένκο δήλωσε πως το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό θα κρίνει πολλά για την παραμονή

Ο Σλοβάκος τεχνικός του Ηρακλή, Γιόζεφ Μπουμπένκο, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την φετινή πορεία του Ηρακλή επί των ημερών του αλλά και την συνέχεια της χρονιάς.
Στο αρχικό του σχόλιο για την απόδοση της ομάδας του Ηρακλή στα τρία παιχνίδια επί των ημερών του είπε: "".

Για το προσεχές παιχνίδι του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό τόνισε: " Το παιχνίδι του Σαββάτου το περιμένουμε, είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε τη νίκη της ομάδας μας. Είναι αγώνας 6 βαθμών και είναι αγώνας – κλειδί για εμάς, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να παλέψουμε και στα επόμενα παιχνίδια για να σωθούμε".

Για την αποβολή του Βικτοράς Γιάκομπ στο τελευταίο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο ανέφερε:

" Ο Βίκτορ είναι καλός παίκτης, είναι ο 1ος σκόρερ στην ομάδα μας, θα μας λείψει σίγουρα, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πιστεύω ότι τα υπόλοιπα παιδιά θα το αντικαταστήσουν επάξια. Μίλησα με τον Βίκτορ, δεν είναι η πρώτη κάρτα που πήρε και δεν έπρεπε να την πάρει, αλλά μόνος του πρέπει να σκεφτεί ότι είναι ένας παίκτης μέσα στο σύνολο, μέσα στην ομάδα".

Για τον Φρέντι Βέρα υποστήριξε: " Όταν ήρθε ο Φρέντι Βέρα δεν είχαμε πολλές πληροφορίες, αλλά έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις και στο φιλικό με την σέρβικη ομάδα (σ.σ Ράντνικ). Θέλει πάντως χρόνο για να προσαρμοστεί με την υπόλοιπη ομάδα".

Τέλος για τον κόσμο του Ηρακλή δήλωσε: " Θα είμαστε όλοι μας προπονητές και παίκτες πολύ χαρούμενοι, αν θα έχουν ακόμη περισσότερο κοντά τον κόσμο, σε ένα παιχνίδι που και οι φίλαθλοι μας ξέρουν ότι είναι σημαντικό για εμάς".










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ