ΗΡΑΚΛΗΣ

Ενσωματώθηκε ο Λέκι

Ενσωματώθηκε ο Λέκι
Λέκι-Ηρακλής

Ο Λέκι ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό του και προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς, θέτοντας υποψηφιότητα για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός του "Γηραιού" ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στον προσαγωγό του και προπονήθηκε σε πλήρεις ρυθμούς και, με βάση το δεδομένο ότι προπονείται κανονικά από τις αρχές της εβδομάδας, θέτει υποψηφιότητα για την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/02, 16:45) κόντρα στον Λεβαδειακό.
Ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος πέρασε την περιπέτεια της οξείας γαστρεντερίτιδας και της 90λεπτης συμμετοχής στον αγώνα την επομένη μέρα, ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να αναρρώσει και από αύριο περνά σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα.

Με την ελπίδα ότι η παντελής απουσία τραυματιών θα συνεχιστεί, ο Γιόζεφ Μπουμπένκο έδωσε ραντεβού με την ομάδα του για αύριο Τετάρτη (17/02) στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Παπαζαχαρίας: "Θα τα καταφέρουμε"

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, μίλησε στον "NovaΣπορ Fm 94,6" για την πορεία του Ηρακλή εκφράζοντας την πίστη του για παραμονή της ομάδα στην κατηγορία, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανιωνίο.

" Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν είναι κακό αποτέλεσμα και η ισοπαλία. Η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως θα περιμέναμε. Στην αρχή είχαμε ξεκινήσει καλά, αλλά στην πορεία τόσο εμείς με την απόδοση μας, αλλά και οι αλλαγές προπονητών μας επηρέασαν. Ενδεχομένως και κάποια αρνητικά αποτελέσματα μας προκάλεσαν άγχος και πίεση για να πάρουμε βαθμούς. Πλέον, είμαστε σε δύσκολη θέση και ο στόχος είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε, αλλά δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου να έχει αυτόν τον στόχο".

Για τις ευθύνες της διοίκησης για την φετινή πορεία: " Νομίζω ότι δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Άλλωστε, πολλές ομάδες έχουν διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Ο πρόεδρος, Αντώνης Ρέμος βρήκε μια τραγική κατάσταση όταν ανέλαβε την ομάδα και κάνει ό,τι μπορεί για να διορθώσει τα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων. Μπορεί κάποιοι να επηρεάζονται, αλλά δεν νομίζω ότι αυτός είναι ο βασικός λόγος της φετινής πορείας".

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από τον προπονητή της ομάδας, Γιόζεφ Μπουμπένκο: "Έχει αλλάξει η αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό φαίνεται από τα τελευταία τρία παιχνίδια, που είμαστε πιο συμπαγείς και κλειστοί ως ομάδα. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνουμε κάποιους βαθμούς σε παιχνίδια που έληξαν ισόπαλα ή αν πετυχαίνουμε και κάποιο γκολ να παίρνουμε τις νίκες".

Για την προσωπική του απόδοση: " Ήρθα πριν από δέκα χρόνια στον Ηρακλή με πολλές φιλοδοξίες, τις οποίες έχω ακόμη. Στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά επειδή δεσμευόμουν με συμβόλαιο δεν μπορούσα να φύγω, αφού τον πρώτο λόγο τον είχε η ομάδα. Είχα ένα πρόβλημα στη μέση και οι γιατροί μου είπαν να παίζω πιο συντηρητικά για περίπου 1,5 χρόνο. Αυτό με άφησε κάπως πίσω, αφού αν έκανα την επέμβαση νωρίτερα, θα είχα κερδίσει αυτόν τον χρόνο.

Οι γιατροί μου έδωσαν το ΟΚ ότι δεν πρόκειται να έχω κάποιο πρόβλημα και πέρυσι είχα μια "γεμάτη" σεζόν με 28 συμμετοχές, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια φέτος. Στην προετοιμασία ξεκίνησαν όλα καλά, αλλά στη συνέχεια ο κ. Προτάσοφ δεν με χρησιμοποιούσε για δικούς του λόγους. Εγώ από την πλευρά μου, προσπαθώ να δίνω πάντα το 100% και φιλοδοξώ κάποια στιγμή στο μέλλον να πάω σε μια ομάδα μεγαλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή

".

Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό και αυτά που ακολουθούν με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη:

" Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι πολύ κρίσιμο και μοναδικός μας στόχος είναι οι τρεις βαθμοί. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, θα τα καταφέρουμε και θα ξεφύγουμε ακόμη περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Η ομάδα έχει δύσκολο πρόγραμμα και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όμως, ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε έδρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς".

Για την μάχη της κορυφής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: " Τα πράγματα στην κορυφή είναι αμφίρροπα. Και οι τρεις ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) έχουν τις δικές τους πιθανότητες για τον τίτλο. Νομίζω ότι κανείς από αυτές τις τρεις ομάδες δεν μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και να πει ότι ‘εγώ θα είμαι ο πρωταθλητής".




















TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ