ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπουφόν: "Δεν είμαι αναντικατάστατος"

Μπουφόν: "Δεν είμαι αναντικατάστατος"
Μπουφόν

Ο Μπουφόν, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της Γιουβέντους, τονίζοντας ότι δεν είναι αναντικατάστατος

Ο διεθνής Ιταλός κήπερ βρίσκεται στα "πιτς" από τις αρχές του Οκτώβρη λόγω τραυματισμού, με τον Άλεξ Μάνινγκερ ωστόσο να αποδεικνύεται άξιος αντικαταστάτης του.
" Θα επιστρέψω στη δράση τη νέα χρονιά και θέλω να είμαστε στη δεύτερη θέση ώστε να είμαι εγώ εκείνος που θα μας οδηγήσει στην κορυφή", είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Μπουφόν.

" Έξι συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, αποδεικνύουν ότι ο Μπουφόν δεν είναι αναντικατάστατος. Και αυτό είναι γεγονός. Ο Μάνινγκερ είναι εξαιρετικός όπως και ο Χιμέντι. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν πως να αντιδρούν σε δύσκολες καταστάσεις, παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο πάντοτε να κερδίζεις.

Πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι πρόσφατες εμφανίσεις του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μας έχουν βοηθήσει να το ονειρευόμαστε. Πρέπει να πιστέψουμε σε όλους τους στόχους μας όσο αυτοί παραμένουν εφικτοί και αυτό γιατί διαθέτουμε την ποιότητα να τους κατακτήσουμε όλους", τόνισε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας των "μπιανκονέρι".




TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ