ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπόρχα μέχρι το 2011

Μπόρχα μέχρι το 2011
Μπορχα

Η Μάιντς ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φέλιξ Μπόρχα με ελεύθερη μετεγγραφή

Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ αγωνίστηκε μία σεζόν στην Ελλάδα (2006/07), αλλά δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό. Συνολικά, φόρεσε 30 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα σε επίσημα παιχνίδια, πετυχαίνοντας 6 τέρματα.
Έτσι, το καλοκαίρι του 2007 ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφάσισε να παραχωρήσει τον διεθνή επιθετικό στη Μάιντς με τη μορφή δανεισμού για μία αγωνιστική περίοδο. Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ο Φέλιξ Μπόρχα πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν, καθώς έχει πετύχει 9 γκολ σε 16 εμφανίσεις (έχει συνολικά 10 τέρματα, καθώς έχει σκοράρει μία φορά και στο κύπελλο Γερμανίας).

Η Μάιντς, που διεκδικεί την άνοδο στα "μεγάλα σαλόνια" της Bundesliga (βρίσκεται στην 2η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς σε 17 αγώνες), αποφάσισε να ενεργοποιήσει τέσσερις μήνες νωρίτερα την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, ούσα απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του Μπόρχα, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2011.

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μάιντς ανακοίνωσαν οι δύο σύλλογοι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.




TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ