ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

IL Messagero: "Ο Μπονούτσι ασκούσε πιέσεις σε παίκτες για να αλλάξουν ατζέντη"

IL Messagero: "Ο Μπονούτσι ασκούσε πιέσεις σε παίκτες για να αλλάξουν ατζέντη"
MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Ο Λεάντρο Μπονούτσι κατηγορείται ότι ασκούσε πίεση σε ποδοσφαιριστές από κοινού με τον ατζέντη του, Αλεσάντρο Λούτσι, προκειμένου να αλλάξουν ατζέντη και να αναλάβει ο δεύτερος την εκπροσώπησή τους.

Σε δικαστικές περιπέτειες φαίνεται πως έχει μπλέξει ο Λεάντρο Μπονούτσι, καθώς η ιταλική εφημερίδα "IL Messagero" αναφέρει ότι ο Ιταλός διεθνής στόπερ της Γιουβέντους, κατηγορείται από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ότι πίεζε ποδοσφαιριστές να αλλάξουν ατζέντη και να συνεργαστούν με τον δικό του, Αλεσάντρο Λούτσι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ιταλός ατζέντης και ιδρυτής του World Soccer Agency (έτσι ονομάζεται το πρακτορείο που ηγείται), αύξησε το πελατολόγιό του, με συνεχή μηνύματα, τάζοντας στους ποδοσφαιριστές συμβόλαια υψηλών αποδοχών, αλλά και συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες, με τον Μπονούτσι να "συμμετέχει" σε αυτές τις πιέσεις.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του 22χρονου φορ της Τζένοα, Τζιανλούκα Σκαμάκα, ο οποίος αγωνίζεται στους Γενοβέζους με τη μορφή δανεισμού από τη Σασουόλο, ως την περίπτωση που δέχθηκε τις περισσότερες "ενοχλήσεις", προκειμένου να τον αναλάβει ο Λούτσι, κάτι που στο τέλος έγινε.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αυτά συνέβησαν (και) στα αποδυτήρια της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο αρμόδιος εισαγγελέας της FIGC (ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου), ο οποίος έχει διατάξει έρευνα για τη συμπεριφορά του 34χρονου στόπερ, ενώ ο Λούτσι θα απολογηθεί στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ατζέντηδων.

Photo Credits:

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ