ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Μπονούτσι: "Ήταν έτοιμοι για την κηδεία της Γιουβέντους"

Juventus' Leonardo Bonucci gestures during the Champions League group G soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Juventus' Leonardo Bonucci gestures during the Champions League group G soccer match between FC Barcelona and Juventus at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) @ 2020 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ως απάντηση προς τους επικριτές της Γιουβέντους που περίμεναν στην γωνία χαρακτήρισε την πρόκριση της ομάδας του στο Champions League ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

H Γιουβέντους ήταν με την πλάτη στον τοίχο λίγο πριν τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής όμως τα κατάφερε. Θριάμβευσε εκτός έδρας με 4-1 επί της Μπολόνια και πήρε το εισιτήριο για το Champions League αφήνοντας εκτός τετράδας την Νάπολι, που την ίδια ώρα προχώρησε σε ποδοσφαιρική αυτοκτονία, μένοντας στο 1-1 στο "Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα" με την αδιάφορη βαθμολογικά Βερόνα.

Για τον Λεονάρντο Μπονούτσι η συμμετοχή της βέκια σινιόρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι κάτι παραπάνω από μία απλή επιτυχία, με τον Ιταλό διεθνή στόπερ να υποστηρίζει πως ήταν και μία απάντηση σε όσους περίμεναν με το δάχτυλο στη σκανδάλη για να ρίξουν το ανάθεμα στον Αντρέα Πίρλο και στους ποδοσφαιριστές του.

"Ήταν όλοι έτοιμοι. Περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνουν αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο. Ξέχασαν όμως την υπερηφάνεια αυτού του συνόλου, τη νοοτροπία αυτή της ομάδας, το μότο αυτού του συλλόγου

Είναι αλήθεια, η σεζόν ήταν μπερδεμένη, με σπουδαίες εμφανίσεις και άλλες όχι τόσο ωραίες. Χάσαμε πόντους στη διάρκεια της διαδρομής που συνήθως παίρναμε άλλες χρονιές.

Στο τέλος όμως της σεζόν, μένει αυτό που παίρνεις. Εντός γηπέδου. Δύο τρόπαια κερδήθηκαν από την ομάδα. Κατακτήθηκε ένας στόχος όταν όλοι ετοιμάζονταν για κηδεία.

Όταν ετοιμάζονταν να πανηγυρίσουν για κάτι που δεν θα πετυχαίναμε. Όμως πιστεύαμε μέχρι τέλους και το πετύχαμε, και στο τέλος γιορτάσαμε.

Έχουμε επίγνωση το πόσο δύσκολη είναι η σεζόν για τους οπαδούς μας και μας λείπουν. Θα συναντηθούμε ξανά τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

Στο Juventus Stadium και στο Champions League. Ακόμα και αν δεν πετύχαμε τους μεγάλους στόχους, είχαμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε σημαντικά και πολύτιμα τρόπαια και επιτυχίες. Για 10 χρόνια αυτό γίνεται συνεχώς. Τα υπόλοιπα είναι λόγια", έγραψε ο Μπονούτσι στο λογαριασμό του στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ