ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπονμάτι: "Η κληρονομιά που αφήνουμε στις επόμενες γενιές, το καλύτερο πράγμα του να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια"

Η Αϊτάνα Μπονμάτι κρατάει το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας του τουρνουά μετά από τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας | 20 Αυγούστου 2023
Η Αϊτάνα Μπονμάτι κρατάει το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας του τουρνουά μετά από τον τελικό του Μουντιάλ μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας | 20 Αυγούστου 2023 @2023 RICK RYCROFT/AP IMAGES

Η Αϊτάνα Μπονμάτι ρωτήθηκε για το ποιο είναι το το καλύτερο πράγμα του να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια, με την κορυφαία παίκτρια στον κόσμο για το 2023 να στέκεται στην κληρονομιά που αφήνουν οι αθλήτριες στις νέες γενιές και στην ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος της αλλαγής που υφίσταται η κοινωνία.

Η Αϊτάνα Μπονμάτι είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ποδόσφαιρο γυναικών το 2023. Η χαφ της Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία, πανηγύρισε το τρεμπλ με τον σύλλογο της Βαρκελώνης και τις απονεμήθηκαν τα βραβεία τόσο της Χρυσής Μπάλας, όσο και της κορυφαίας ποδοσφαιρίστριας στον κόσμο σε σχετική ψηφοφορία της FIFA.

Ωστόσο, η 25χρονη είναι και ιδιαιτέρως ενεργή κοινωνικά. Αυτό, λοιπόν, το πρόσωπο θέλησε να προτάξει σε ερώτηση που δέχθηκε στο πλαίσιο του περιεχομένου που παράγει η Παγκόσμια Ένωση Παικτών (FIFPRO) στα social media της.

"Η κληρονομιά που αφήνουμε στις επόμενες γενιές και γενικά στον κόσμο. Πιστεύω είμαστε μέρος της αλλαγής που υφίσταται η κοινωνία και είμαι περήφανη που είμαι κομμάτι αυτής της γενιάς", απάντησε η Μπονμάτι για το ποιο είναι το καλύτερο πράγμα του να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ