SERIE A

Μπολόνια - Γιουβέντους 0-2: Τρίποντο με γκολάρες από Μοράτα και Κουαδράδο

Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020
Ο Άλβαρο Μοράτα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Κάλιαρι | 21 Νοεμβρίου 2020 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους άφησε πίσω τους δύο βαθμούς που πέταξε στην έδρα της Βενέτσια και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες, επικρατώντας 2-0 της Μπολόνια στο Νταλ'Άρα με τα πανέμορφα γκολ των Μοράτα και Κουαδράδο.

Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους. Μία εβδομάδα μετά τη γκέλα στην έδρα της Βενέτσια (1-1), η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι έπαιξε ξανά μακριά από το σπίτι της όμως τούτη τη φορά φρόντισε να ικανοποιήσει απόλυτα τους οπαδούς της στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A.

Και αυτό γιατί επιβλήθηκε 2-0 της Μπολόνια στο "Ρενάτο Νταλ'Άρα" πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Μοράτα και Κουαδράδο, αποτέλεσμα που την κρατάει μέσα στο παιχνίδι της εισόδου στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά, οι μπιανκονέρι έβαλαν από πολύ νωρίς τις βάσεις της νίκης στο ομιχλώδες τοπίο της Μπολόνια (σε ορισμένες περιπτώσεις η ομίχλη έκανε εξαιρετικά δύσκολη την ορατότητα) καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Μπερναρντέσκι να βγάζει μία εκπληκτική ασίστ και τον Μοράτα να εκτελεί με σουτ στην κίνηση τον Σκορούπσκι για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Μιχάιλοβιτς προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η μπιανκονέρα άμυνα ήταν τρομερά συμπαγής και στο άλλο μισό του γηπέδου μίλησε η κλάση του Κουαδράδο. Ο Κολομβιανός φουλ μπακ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα από την αρχή της σεζόν και το επιβεβαίωσε σε ένα ακόμα παιχνίδι, εκτελώντας με ασύλληπτο διαγώνιο δεξί σουτ τον Σκορούπσκι και γράφοντας το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε για τους Τορινέζους.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεδέλ, Τεάτε, Ντε Σιλβέστρι (46' Σκοβ Όλσεν), Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ (80' Βινιάτο), Χίκεϊ (85' Βιόλα), Σοριάνο (85' Σανταντέρ), Μπάροου (79' Σανσόνε), Αρναούτοβιτς

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Πελεγκρίνι (61' Σάντρο), ΜακΚένι (71' Μπεντανκούρ), Αρτούρ (61' Λοκατέλι), Ραμπιό, Μπερναρντέσκι, Κεν (71' Κουλουσέβσκι), Μοράτα (85' Ζόρζε)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Λάτσιο - Τζένοα 3-1

Σαλερνιτάνα - Ίντερ 0-5

Αταλάντα - Ρόμα 1-4

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ