ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Ήμασταν απόντες"

Μπόλονι: "Ήμασταν απόντες"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος ήταν ο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ανέλυσε τα αίτια της ήττας από την ομάδα της Αρκαδίας

Απογοητευμένος ήταν ο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ανέλυσε τα αίτια της ήττας από την ομάδα της Αρκαδίας.

Αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: " Είναι μια πραγματικά πολύ άσχημη ημέρα. Θα είναι δύσκολο να απαντήσω όλες τι ερωτήσεις όχι γιατί δεν θέλω αλλά επειδή είναι δύσκολο να απαντήσω. Αν κάνω την ανάλυση, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν ήταν παρών.

Δεν ήμασταν παρόντες στην άμυνα, χάσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, δεν ήμασταν παρόντες στο κέντρο, κάναμε πολλά και μεγάλα λάθη τα οποία βοήθησαν την Τρίπολη και της έδωσαν αυτοπεποίθηση. Δεν ήμασταν παρόντες ούτε στην επίθεση γιατί πραγματικά δεν είδα την ικανότητά μας να αλλάξουμε τον ρθυμό του παιχνιδού. Το δεύτερο ήταν καλύτερο. Νομίζω είχαμε μεγάλη κυριαρχία".

Πρόσθεσε ότι: " Ακόμη και στο δεύτερο μέρος που ήμασταν καλύτεροι δεν είδα αλλαγές στις πλευρές, προσπάθειες στην πλάτη της άμυνας, για αυτό και δεν είχαμε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε και το ψυχολογικό σημείο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Ένα από τα σημεία ήταν ο Νιμανί τελευταίος μετά από Φωτάκη και Σαλπιγγίδη θα μπορούσε να βάλει το γκολ και εκεί στο 2-1 να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Και το δεύτερο σημείο ήταν το πέναλτι, δεν μπορούμε να πούμε ότι θα γύριζε το ματς εκεί, αλλά θα ισοφαρίζαμε και θα ήταν μια καλή συγκομιδή με βάσει την εικόνα του αγώνα.

Αλλά χάσαμε και τς δύο αυτές ευκαιρίες. Αυτό που χτίσαμε στην Αθήνα το καταστρέψαμε στην Τούμπα. Τώρα αν έχουμε πραγματικά καλή συμπεριφορά πρέπει να φέρουμε πίσω τους πόντους που χάσαμε από ματς εκτός έδρας".

Για το πρόσωπο που πρέπει να δείχνει ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. " Στην Τούμπα πρέπει να χτίσουμε και καμιά φορά δεν μπορούμε. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να δεχτούμε κόντρα. Πρέπει να μάθουμε να χτίζουμε με γρήγορο τρόπο. Να χτίσεις δεν είναι απλό. Δεν είναι όλα τα ματς ίδια. Με τον Άρη ήμασταν καλοί και μείναμε στο 0-0, σήμερα χάναμε 0-3 και έπρεπε να επανέλθουμε. Πρέπει στην Τούμπα να μπαίνουμε και να χτίζουμε εμείς και μάλιστα με γρήγορο τρόπο".

Για την παρουσία του Νιμανί: " Αν μιλήσω για τον Νιμανί, δεν πιστεύω ότι το θέμα είναι για την προσφορά του αμυντικά, αλλά το ότι δεν είδα καμία ασίστ, να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν μου άρεσε ούτε αριστερά, ούτε στο κέντρο όπως δεν μου άρεσαν και πολλοί παίκτες σήμερα".

Για την στιγμή της αποβολής του από τον πάγκο: " Δεν είδα τι έγινε, αλλά δεν ήταν σωστό. Τους είπα να μετρήσουν τον χρόνο που παίζεται ποδόσφαιρο γιατί παίξαμε 60 λεπτά αντί για 90. Σίγουρα έχω ένα πρόβλημα που δεν μιλάω ελληνικά, αλλά εκείνος δεν μιλάει αγγλικά. Γιατί του είπα "time παρακαλώ" και μου απάντησε δεν μιλάω αγγλικά και ναι όντως εκείνη την στιγμή εκνευρίστηκα. Μετά το λάθος είναι δικό μου γιατί δεν μιλάω ελληνικά".

Για την διαιτησία του αγώνα: " Από τις φάσεις ίσως μια του Παπάζογλου αν όντως τον τραβάνε υπάρχει κάτι. Πάντως γενικά δεν ήταν το πρόβλημα εκείνο, το πρόβλημα ήταν που ο διαιτητής δέχτηκε να μην παίξουμε 90 λεπτά ποδόσφαιρο, ίσως επειδή το 6... μοιάζει με το 9. Οι παίκτες του Αστέρα βρίσκονταν συνέχεια στο έδαφος, ο διαιτητής είναι εκεί για να επιβάλλει την τάξη και όταν κάποιος βγαίνει έξω να μην τον επιτρέπει και πάλι να μπει μέσα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ