ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι για Εμμανουηλίδη: "Ζήτησε κλαίγοντας να φύγει"

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Λάρισα EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη που παραχώρησε στη "NOVA" ρωτήθηκε και για το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Φορτούνα Σιτάρντ και υποστήριξε πως ο 20χρονος παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει σχεδόν κλαίγοντας.

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της "NOVA" ο Λάζλο Μπόλονι ρωτήθηκε και μίλησε για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο SPORT24 και το δανεισμό του στη Φορτούνα.

Ο Ρουμάνος προπονητής αρχικά στάθηκε στην παρουσία αρκετών εξτρέμ στον Παναθηναϊκό που θα έκαναν δύσκολη τη συμμετοχή του και μετά προχώρησε στη δήλωση πως ο 20χρονος επιθετικός ζήτησε σχεδόν κλαίγοντας από τη διοίκηση να τον παραχωρήσει:

Χαρακτηριστικά είπε:

"Όλοι αυτοί οι νέοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους. Όταν έχεις τον Χατζηγιοβάνη, τον Αϊτόρ, τον Ενγκμπακοτό, τον Καμπετσή που παίζει και στις δύο πλευρές, τον Σαβιέρ που περιμένουμε να επιστρέψει και έχουμε και τον Εμμανουηλίδη, δηλαδή έξι οι παίκτες, είτε το θέλουμε, είτε όχι, ο παίκτης βλέπει ότι είναι χωλός από αυτή τη μεγάλη παρουσία παικτών.

Όλοι θα θέλαμε να έμενε, γιατί τον αγαπάμε τον Δημήτρη, αλλά σχεδόν κλαίγοντας ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να τον αφήσουν να ακολουθήσει την τύχη του. Είναι ένας συμπαθέστατος νέος, του εύχομαι καλή τύχη και αν πετύχει, θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ