ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Οι παίκτες πρέπει να μιλάνε στο γήπεδο"

Ο Λάζλο Μπόλονι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία
Ο Λάζλο Μπόλονι στη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη σχέση του με τους παίκτες στον Παναθηναϊκό λέγοντας πως όποιο πρόβλημα και ένταση υπήρχε έχει λυθεί ενώ τόνισε πως δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι να μιλάνε στο γήπεδο.

Θέση για τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τη σχέση του με τους παίκτες του Παναθηναϊκού πήρε ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη στη "NOVA". Ερωτηθείς για αυτό αλλά και τα όσα είχε πει ο Αντονίτο πως ο Ρουμάνος δεν ήξερε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών σημείωσε πως όποιο πρόβλημα υπήρχε έχει λυθεί και δουλειά των παικτών είναι να μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο. Ενώ για τα ονοματεπώνυμα τόνισε πως είναι δύσκολο να τα μάθεις όλα τόσο γρήγορα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Στη σύντομη περίοδο που πέρασε, υπήρχαν κάποιες εντάσεις και θέλω να αναφερθώ στις αλλαγές, όπως αυτές του ιατρικού τιμ. Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και έφυγαν και κατά τη γνώμη αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες σκέψεις όχι πολύ σωστές. Μερικές φορές μάλιστα γράφτηκαν και πράγματα τα οποία ξεπέρασαν την πραγματικότητα. Οτιδήποτε πρόβλημα υπήρξε, έχει εντελώς λυθεί.

Έχω δύο μηνύματα να πω σχετικά με αυτό. Το πρώτο είναι ότι οι παίκτες μιλάνε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί πρέπει να μιλάνε, στο γήπεδο. Το δεύτερο. Όταν φτάνεις σε μια ξένη χώρα και έχεις ένα πρόβλημα με τη γλώσσα, γιατί δεν γνωρίζω τα ελληνικά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να μάθεις ογδόντα ονοματεπώνυμα στα ελληνικά, μπορεί να κάνεις λάθη. Για να είμαι ειλικρινής, θέλω αυτό να είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Πως θα προφέρω τα ελληνικά ονόματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ