ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπόλονι: "Είναι ανοησία να μου κάνετε αυτή την ερώτηση"

Ο Μπόλονι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στη Λεωφόρο
Ο Μπόλονι από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα EUROKINISSI

Ο Μπόλονι ρωτήθηκε για την οκταήμερη άδεια που πήραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα υπερατλαντικά ταξίδια που έκαναν οι πράσινοι και αντέδρασε στη σχετική ερώτηση.

Εκνευρισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος ίσως "τρελάθηκε" με κάτι που άκουσε από την εξέδρα και για αυτό πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του έκανε βόλτες πάνω - κάτω.

Δεν έκρυψε όμως και στις δηλώσεις του τον εκνευρισμό του και ιδίως όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως τελικά ήταν λάθος η οκταήμερη άδεια που πήραν οι πράσινοι και τα υπερατλαντικά ταξίδια που έγιναν και ο Παναθηναϊκός παρουσίασε αρκετά κρούσματα κορονοϊού.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: "Αυτό που λέγεται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι αβελτηρία (σ.σ. ανοησία) να μου κάνετε αυτήν την ερώτηση. Όταν ένας παίκτης θέλει να πάει να κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια στη χώρα του, πώς εγώ θα του πω να μην πάει. Σε όλον τον κόσμο ουδείς γνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε για ν' αντιμετωπίσουμε τον κορονοϊό. Να σας πω ότι υπήρξαν περιπτώσεις όπως ο Κουρμπέλης και ο Τζαβίδας που κόλλησαν εδώ".

Ενώ για το παιχνίδι τα έβαλε με τη λίγκα αρχικά καθώς δεν το ανέβαλε:

"Είναι από τα ματς που όλοι έχουν δίκιο και κανένας δεν έχει δίκιο. Μπορεί κι εγώ κι εσείς κι ο κύριος να λέει ότι έχει δίκιο κι όλοι να έχουν άδικο. Σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν σου λείπουν πέντε βασικοί παίκτες το αισθάνεσαι.

Και χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα δεν κατανοώ την απόφαση της λίγκας. έχουμε πέντε παίκτες θύματα του κορονοϊού. Θα μου πείτε ο ένας είναι στη Βραζιλία, αλλά κι αυτός νοσεί. Έχουμε πέντε παίκτες. Πώς είναι δυνατόν να παίξουμε αυτόν τον αγώνα";

Ενώ εν συνεχεία μιλώντας μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε:

"Υπήρξαν οι φάσεις που ο τερματοφύλακάς μας τις αντιμετώπισε, δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Κάναμε καλή προσπάθεια. Νέοι παίκτες που επέστρεψαν, ήταν ικανοποιητικοί, όχι απολύτως, αλλά στάθηκαν στο ύψος τους".

"Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Εάν δεν βλέπουμε στο πρόσωπό μου την απογοήτευση... είμαι αρκετά ρεαλιστής για να ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτήν την ομάδα και προσπάθησα να μην είμαι πολύ έντονος στις δηλώσεις μου ή να κρύψω κάποια ένταση. Δώσαμε τη μάχη μας και αντιμετωπίσαμε τη μάχη με το υλικό που διέθετε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και θα μπορούσαμε. Δεν είμαι απογοητευμένος. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ